Cele mai citite
 


Bihor: Congres Naţional de Endodonţie, la Oradea
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Oradea, 22 feb /Agerpres/ - Prima ediţie a 'Congresului naţional de endodonţie' va avea loc la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, în perioada 24-27 februarie, fiind organizat de Colegiul Medicilor Dentişti Bihor, Asociaţia Medicilor Dentişti Oradea, Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea şi Centrul de Cercetare în Medicina de Înaltă Performanţă Oradea.
Potrivit preşedintelui Colegiului Medicilor Dentişti (CMD) din Bihor, Gheorghe Ionuţ, congresul va fi o premieră bihoreană prin 'maratonul de workshop-uri de endodonţie', teoretice şi practice, constituindu-se ca o premieră şi datorită maratonului local de endodonţie sub microscop.
Peste 200 de medici stomatologi din toată ţara s-au înscris la acest congres, interesaţi de tema congresului.
Pe parcursul congresului va fi expusă aparatură performantă în domeniul stomatologic, în valoare de peste 100.000 de euro, pe care vor exersa 60 de medici înscrişi la workshop-uri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Congres Naţional de Endodonţie, la Facultatea de Medicină Oradea Peste 200 de medici stomatologi din Oradea şi din marile centre universitare din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, participă, în perioada 24-27 februarie, la Facultatea de Medicină din Oradea, la Congresul Naţional de Endodonţie, organizat pentru prima dată în Bihor de Asociaţia Medicilor Dentişti din...
Bihor: Curs de endodonţie sub microscop, la Facultatea de Medicină din Oradea Aproximativ 15 medici stomatologi din Bucureşti, Bacău, Iaşi, Timişoara, Arad şi Oradea vor participa, în perioada 20-22 mai, la Facultatea de Medicină din Oradea, la un curs de endodonţie sub microscop, pentru a deprinde cele mai moderne metode de tratament al canalelor dentare.
Bihor: Curs de endodonţie sub microscop, la Oradea Asociaţia Medicilor Dentişti Oradea (AmeDeO) organizează, în perioada 24-25 februarie 2012, la Oradea, cursul "Maraton de endodonţie sub microscop", în patru module, ediţia a treia şi un simpozion de urgenţe şi resuscitare în cabinetul medical.
Bihor: Medici stomatologi învaţă endodonţie sub microscop, la Oradea Zece medici stomatologi din mai multe oraşe ale ţării participă, în perioada 20 - 22 mai, la un curs de endodonţie sub microscop, care se desfăşoară la Facultatea de Medicină din Oradea, cu scopul de a deprinde cea mai modernă metodă de tratament a canalelor dentare.
Bihor: Conferinţă naţională la Facultatea de medicină din Oradea dedicată uroginecologiei Prima ediţie a Conferinţei Naţionale în Urologie şi Uroginecologie - UROGYN 2011, organizată de Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea în perioada 21-26 noiembrie, a marcat vineri, înfiinţarea unei noi subspecializări - uroginecologia, demers susţinut de decanul FMF Oradea, prof. univ. Gheorghe...
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...