Cele mai citite
 


Argeş: Preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu
miercuri, 23 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 23 feb /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu după externarea din Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord.
Nicolescu a fost externat încă de la sfârşitul săptămânii trecute şi se află la domiciliul său din municipiul Piteşti, unde continuă recuperarea, starea lui fiind monitorizată de medici, conform unor surse apropiate preşedintelui CJ Argeş.
Evoluţia postoperatorie a fost bună, însă recuperarea în urma atacului cerebral suferit nu s-a realizat complet, Constantin Nicolescu fiind deocamdată în imposibilitatea de a-şi relua activitatea la CJ Argeş, conform aceloraşi surse.
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a ajuns la spital pe 27 ianuarie, după ce a aflat că va fi arestat preventiv, fiind cercetat în legătură cu folosirea unor fonduri europene, precum şi pentru luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.
Potrivit medicilor, Nicolescu a suferit un atac cerebral ischemic şi avea probleme cardiace mai vechi, fiind supus unei intervenţii chirurgicale pe cord.
Tribunalul Argeş a dispus, pe 27 ianuarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Pe 2 februarie, Curtea de Apel Piteşti a admis recursul faţă de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeş, Constantin Nicolescu urmând să fie cercetat în stare de libertate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arges: Curtea de Apel a început judecarea recursului în cazul arestării lui Constantin Nicolescu Curtea de Apel Piteşti a început, miercuri, judecarea recursul formulat de apărătorii preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, faţă de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeş.
Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru că prezenta simptomele unui atac de cord Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti au declarat joi seară că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, prezenta simptomele unui atac de cord.
Dr Şerban Brădişteanu: Starea lui Constantin Nicolescu este stabilă Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este internat în continuare la terapie intensivă, starea sa fiind stabilă, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie al Spitalului Floreasca.
Argeş: Constantin Nicolescu a fost transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost transferat joi seară la Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea lui preventivă.
Argeş: Şefa Serviciului de Expertiză a Capacităţii de Muncă şi o subordonată, arestate preventiv pentru luare de mită Tribunalul Argeş a emis, joi, mandate de arestare preventivă pe numele Iuliei Maria Mihai, medic şef al Serviciului de Expertiză a Capacităţii de Muncă din structura Casei Judeţene de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş, şi pe cel al Cameliei Săndulescu, medic în cadrul aceluiaşi serviciu, cele două fiind...
UPDATE Argeş: Preşedintele CJ Constantin Nicolescu s-a prezentat la sediul DNA Piteşti Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, s-a prezentat marţi la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde va fi audiat în noul dosar de corupţie în care este învinuit.