Cele mai citite
 


Botoşani: Ambulanţă blocată în zăpadă
miercuri, 23 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Botoşani, 23 feb/ Agerpres/- O maşină a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani a rămas blocată, miercuri la prânz, pe un drum comunal acoperit cu zăpadă.
Ambulanţa s-a deplasat în localitatea Soroceni din comuna Unţeni pentru a prelua un copil cu hernie inghinală, însă pe drumul comunal DC 29, pe raza localităţii Burleşti, autospeciala a rămas blocată în zăpadă.
'Maşina era echipată corespunzător, însă în acea zonă drumul e cam greu. A fost solicitat sprijinul Primăriei din Unţeni, pentru a scoate ambulanţa', a declarat directorul tehnic al SJA, Radu Nechifor.
Primăria din Unţeni a trimis la faţa locului un utilaj de deszăpezire pentru a debloca ambulanţa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Botoşani: Operaţiuni de salvare a aproximativ 100 de persoane blocate în zăpadă Aproximativ 100 de persoane, conducători auto sau pasageri în diferite mijloace de transport, rămase înzăpezite pe drumurile naţionale sau judeţene din Botoşani, au fost salvate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unor operaţiuni derulate de pompieri, poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi...
Botoşani: Trei ambulanţe şi un microbuz au rămas înzăpezite Trei autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani au rămas înzăpezite, duminică după-amiază, pe drumurile judeţene afectate de viscol, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei judeţene de Drumuri şi Poduri, Romeo Caciuc.
Botoşani: Bolnavi aduşi cu ATV-ul pe şenile la ambulanţă Doi bărbaţi, de 70 şi 74 ani, unul din satul Horodiştea, comuna Păltiniş, iar celălalt din oraşul Darabani, care trebuiau transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi, au fost aduşi în noaptea de sâmbătă spre duminică cu ATV-ul pe şenile până la ambulanţa care aştepta la Hudeşti.
Botoşani: Pacientă moartă în ambulanţă, după ce salvarea a fost blocată în trafic O femeie de 73 de ani a decedat, miercuri, într-o ambulanţă care o transporta la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, după ce salvarea în care se afla a fost blocată în trafic.