Cele mai citite
 


Bazac: Angajaţii din sistemul sanitar nu vor avea probleme cu plata salariilor
miercuri, 1 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 1 iulie /Agerpres/ - Ministrul sănătăţii, Ion Bazac, a declarat, sâmbătă, cu prilejul participării la inaugurarea Academiei Europene HIV/SIDA şi boli infeţciaose, că s-a întâlnit cu reprezentanţii Sanitas şi i-a asigurat că angajaţii din sistemul sanitar nu vor avea probleme cu plata salariilor, existând bani pentru aceasta până la sfârşitul anului.

Totodată, ministrul a precizat că şi finanţarea programelor naţionale de sănătate este asigurată până la sfârşitul anului. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incertitudini în ceea ce priveşte plata salariilor în spitalele din ţară (grupaj I) Salariaţii mai multor spitale din România, în special cele de gradele 4 şi 5, ar putea să rămână fără lefuri în trimestrul al patrulea al acestui an, după cum au declarat reprezentanţii Federaţiei Sanitas.
Covasna: Miting de protest organizat de Sanitas în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Aproximativ 300 de angajaţi din sistemul sanitar au participat luni la amiază la un miting organizat de Sindicatul Sanitas Covasna în fata Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de subfinanţarea spitalelor şi a măsurile de restructurare prevăzute de Ministerul Sănătăţii.
Bărăscu (Sanitas): Salariile din sistemul sanitar şi de asistenţă socială cresc cu 100 de lei, de la 1 ianuarie 2015 Salariile angajaţilor din sistemul sanitar şi de asistenţă socială vor creşte cu 100 de lei brut, de la 1 ianuarie 2015, bugetul pentru plata integrală a drepturilor salariale pentru luna decembrie 2014 fiind asigurat, a declarat, miercuri, preşedintele Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, după întâlnirea...
SANITAS: Peste 130.000 de salariaţi din sistemul sanitar vor participa la greva de avertisment şi la greva generală Peste 130.000 de salariaţi din sistemul sanitar vor participa, la nivelul întregii ţări, la greva de avertisment şi la greva generală care vor fi organizate, pe 25, respectiv 28 noiembrie, de Federaţia SANITAS, a declarat joi, pentru AGERPRES, Leonard Bărăscu, preşedintele organizaţiei sindicale.
Incertitudini în ceea ce priveşte plata salariilor în spitalele din ţară (grupaj II) Salariaţii mai multor spitale din România, în special cele de gradele 4 şi 5, ar putea să rămână fără lefuri în trimestrul al patrulea al acestui an, după cum au declarat reprezentanţii Federaţiei Sanitas.
Sanitas Covasna: Niciun spital nu mai are bani pentru ultimele două luni din acest an Niciun spital public din judeţul Covasna nu mai are bani pentru a-şi desfăşura activitatea în ultimele două luni din acest an, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici.