Cele mai citite
 


Arad: A furat un utilaj agricol în valoare de 40.000 de euro din curtea unei societăţi comerciale
miercuri, 23 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Arad, 23 feb /Agerpres/ - O semănătoare de porumb în valoare de 40.000 de euro a fost sustrasă din curtea unei societăţi comerciale din comuna Seleuş, judeţul Arad, utilajul fiind găsit şi recuperat în mai puţin de 24 de ore.
După cum a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, inspectorul principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Călin M., administrator unei societăţi comerciale din comuna Seleuş, s-a prezentat marţi dimineaţă la Postul de Poliţie din localitate, pentru a sesiza faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în curtea societăţii, de unde au sustras o semănătoare de porumb marca Horsch, fabricată în anul 2010.

Poliţiştii au demarat cercetările în urma cărora au stabilit că autorul furtului a fost Thorsten K., în vârstă de 37 de ani care, la adăpostul întunericului, a tăiat lanţul de la poartă, după care a pătruns în curtea societăţii comerciale, de unde a sustras semănătoarea cu ajutorul unui tractor.

'Chiar dacă semănătoarea în valoare de 40.000 euro a fost recuperată şi restituită proprietarului, Thorsten K. s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să suporte rigorile legii', a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Tânără cercetată de poliţişti pentru pruncucidere Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis marţi un dosar de cercetare penală pe numele unei minore în vârstă de 16 ani pentru faptul că imediat după naştere şi-a abandonat copilul în grupul sanitar din curtea locuinţei părinţilor săi, copilul fiind găsit decedat de poliţişti.
Mureş: Poliţia Reghin a deschis un dosar de cercetare penală după ce un poliţist a murit internat în spital Poliţia din Reghin a deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte subită, după ce un poliţist în vârstă de 42 de ani a decedat în timp ce era internat în Spitalul 'Eugen Nicoară', a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Mureş, Andreea Pop.
Arad: Fosta şefă a secţiei Neuropsihiatrie din cadrul SCJU, dr Delia Podea, plasată în arest la domiciliu Tribunalul Arad a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv în cazul fostei şefe a Secţiei de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicul neuropsihiatru Delia Podea, cu arestul la domiciliu.
Arad: Proiect de cercetare ungaro - român, privind obţinerea unui produs hepatoprotector, ajuns la final Arad, 23 feb /Agerpres/- La Universitatea de Vest ''Vasile Goldiş'' (UVVG) din Arad s-a desfăşurat joi, conferinţa de închidere a proiectului ''Cercetări privind dezvoltarea unor nanoparticule hepatoprotectoare de Silybum marianum cu biodisponibilitate crescută'', HURO/0901/058/2.2.2..
Arad: La CAI Curtici se va finaliza modernizarea a două hale pentru creşterea şi îngrăşarea porcilor La Combinatul Agroindustrial (CAI) Curtici se face producţie integrată, această societate comercială având, pe lângă un puternic sector agricol, şi un puternic sector zootehnic ce are mai multe mii de bovine şi de porcine, un sector de prelucrare a laptelui, un sector de prelucrare a cărnii, ultima 'verigă'...
Arad: UVVG - coordonatoarea unui proiect de cercetare în terapia personalizată a cancerului Arad, 23 aug /Agerpres/- Universitatea de Vest ''Vasile Goldiş'' (UVVG) din Arad a câştigat un important proiect de dezvoltare a infrastructurii de cercetare în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria, valoarea acestui proiect fiind de aproape două milioane euro.