Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Angajaţii de la Ambulanţă continuă să protesteze faţă de conducerea instituţiei
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O delegaţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a fost primită miercuri de subprefectul judeţului Nicolae Verindeanu, angajaţii Salvării fiind nemulţumiţi de schimbarea directorului interimar, Cosmin Librimir, cu Daniela Popescu, repusă în funcţie printr-o decizie judecătorească.
''Îl voi informa şi pe domnul prefect şi împreună cu Direcţia de Sănătate Publică vom încerca să găsim soluţia optimă pentru a detensiona starea de conflict din această instituţie, până la organizarea de către Ministerul Sănătăţii a unui concurs pentru ocuparea postului de manager. Important este ca salariaţii de aici să nu întrerupă activitatea, iar cei care solicită ambulanţa să poată beneficia de servicii rapide şi eficiente'', a precizat subprefectul.

Personalul Ambulanţei susţine că va continua protestele şi chiar va ajunge să întrerupă activitatea, dacă situaţia nu va reveni la normal.

''Noi îl vrem pe medicul Cosmin Librimir la conducere, deoarece toate problemele noastre au fost rezolvate cât el s-a aflat în funcţia de manager. Eu sunt şofer pe ambulanţă şi nu vrea să plec pe traseu fără piese la maşină, să pun şi viaţa mea şi a medicului şi a pacientului în pericol. Pentru că aşa s-a întâmplat cât a fost d-na Popescu la conducere'', a susţinut unul dintre salariaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La întâlnirea cu subprefectul, juristul Direcţiei Sanitare Caraş-Severin, Dan Miloş, a explicat că instituţia pe care o reprezintă nu poate emite niciun act administrativ, în contradicţie cu hotărârile instanţelor judecătoreşti, chiar dacă personalul de la Ambulanţă solicită revocarea din funcţie a Danielei Popescu.

Daniela Popescu a fost numită manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin în anul 2007, iar după un an şi jumătate a fost suspendată, în urma unor controale. Ulterior aceasta a fost repusă în funcţie de către o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.
Caraş-Severin: Protest la Ambulanţă; angajaţii nu vor schimbarea directorului Reşiţa, 22 feb /Agerpres/ - Fostul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin Daniela Popescu a obţinut în instanţă dreptul de a reveni pe post, dar salariaţii de aici nu o vor la conducerea instituţiei.
Tulcea: Autorităţile sanitare au scos la concurs opt posturi de medici Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea au scos la concurs câte patru posturi de medici, concursurile pentru ocuparea acestora urmând să aibă loc la sfârşitul săptămânii.
Caraş-Severin: Sediul Serviciului de Ambulanţă a fost reabilitat Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.
Caraş-Severin: Solicitările către Ambulanţă şi SMURD au crescut cu 10% în weekend Numărul solicitărilor adresate Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi SMURD în Caraş-Severin a crescut cu zece procente în weekend faţă de zilele anterioare, nouă persoane fiind transportate, de pe stradă la spital, din cauza caniculei, a declarat luni Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcţiei de...
Caraş-Severin: Directorul Serviciului de Ambulanţă, din nou schimbat Directorii instituţiilor deconcentrate din Caraş-Severin care au fost destituiţi anul trecut în baza unei ordonanţe de urgenţă declarată ulterior neconstituţională, revin, rând pe rând, în funcţii.