Cele mai citite
 


Attila Cseke, ministrul Sănătăţii: Nu există pericol de epidemie de gripă în România
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nu există pericolul izbucnirii unei epidemii de gripă în România, a dat asigurări, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
El a pus numărul crescut de cazuri de gripă pe seama anotimpului rece.

'Nu există un pericol de epidemie de gripă. Sigur, am avut o săptămână în care numărul cazurilor s-a înmulţit. În mod evident, şi anotimpul a ajutat puţin la creşterea numărului de cazuri de gripă', a afirmat Attila Cseke, la Guvern.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii sugerează UNCJR să apeleze inclusiv la management privat pentru spitalele preluate Târgu Mureş, 5 iun /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, prezent la Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România de la Sovata, le-a spus membrilor UNCJR că pot să angajeze firme private care să asigure managementul spitalelor pe care le vor prelua, a declarat, sâmbătă...
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a dat asigurări că datoriile spitalelor vor fi plătite Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a dat asigurări marţi, la Vaslui, că datoriile spitalelor înregistrate până la data de 31 martie a.c. vor fi plătite în cursul lunii august.
Mureş: Ministrul Sănătăţii, la deschiderea Congresului Naţional de Farmacie din România Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a participat, joi, la deschiderea celei de-a XIV-a ediţii a Congresului Naţional de Farmacie din România, subliniind că, în ultimii ani, reţeaua de farmacii a cunoscut o dezvoltare însemnată în ţara noastră, numărul farmacii dublându-se practic în 10 ani.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, în vizită în judeţul Arad Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a efectuat joi, o vizită de lucru în judeţul Arad, cu scopul de a lua pulsul sistemului sanitar arădean.
Attila Cseke: SMURD-ul din România a devenit un model şi pentru alte state Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - SMURD-ul românesc a devenit un model şi pentru alte state, a precizat, vineri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, la Târgu Mureş, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.
Attila Cseke: Românii vor avea un card naţional informatizat de sănătate Deva, 10 ian /Agerpres/ - Românii vor avea un card naţional de sănătate, până în anul 2012, în care vor fi evidenţiate date cu privire la plata asigurărilor de sănătate de către posesor, a declarat, duminică, la Deva, ministrul sănătăţii, Attila Cseke.