Cele mai citite
 


Suceava: Primul deces de gripă cu virusul AH1N1 din acest an, în judeţ
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O suceveancă de 59 de ani a murit după ce i-a fost confirmat diagnosticul de gripă nouă.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Adrian Popescu, a declarat presei, miercuri, că femeia a decedat săptămâna trecută în Spitalul 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, fiind diagnosticată cu infecţie cu virusul AH1N1 şi alte afecţiuni asociate.

Popescu a precizat că femeia fusese internată în Spitalul Judeţean Suceava, pe 30 ianuarie, iar pe 4 februarie a fost transferată la unitatea medicală din Iaşi. Potrivit acestuia femeia suferea de o afecţiune oncologică şi avea sistemul imunitar slăbit.

În judeţul Suceava, în acest sezon, au fost confirmate şapte cazuri de gripă, dintre care cinci de infectare cu virusul de tip B şi două cu virusul AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Brăila: Primul deces din cauza gripei noi O femeie de 54 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienta prezenta afecţiuni cronice.
Suceava: Tânăr diagnosticat cu gripă, decedat în Spitalul Judeţean În judeţul Suceava gripa s-a înregistrat primul deces din acest la un pacient diagnosticat cu gripă, a declarat, joi, adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Cătălina Zorescu.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.