Cele mai citite
 


Vaslui: Salvările nu au putut ajunge la două urgenţe din cauza zăpezii
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui nu au putut ajunge la două solicitări, în cursul zilei de miercuri, din cauza vremii nefavorabile şi a drumurilor acoperite cu gheaţă şi zăpadă.
Potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui, un echipaj de la salvare a fost solicitat în comuna Dăneşti, unde un bătrân de 77 de ani prezenta insuficienţă cardiacă şi avea nevoie de asistenţă medicală.

'Echipajul urma să ajungă în localitatea Tătărăni. La aproximativ un kilometru de locul solicitării, autosanitara nu a putut urca drumul în pantă din cauza gheţii. S-a oprit într-un punct, a fost anunţată familia, iar bolnavul a fost adus de la aproximativ un kilometru distanţă cu o căruţă. A fost transportat în siguranţă la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Doina Spiru.

O altă solicitare la care salvarea nu a putut ajunge a fost înregistrată în localitatea vasluiană Ţibăneştii Buhlii.

'Echipajul s-a oprit în dreptul unui magazin din Armăşeni de Negreşti şi a fost anunţată primăria pentru a putea ajunge la bolnavul de 86 de ani, care avea tot insuficienţă cardiacă. În scurt timp, pacientul a fost adus la ambulanţă cu un alt mijloc de transport', a mai spus Doina Spiru.

La SAJ Vaslui, timpii de intervenţie ai salvărilor s-au dublat în ultimele 48 de ore din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Salvarea nu a putut ajunge la doi bolnavi din cauza zăpezii Salvările nu au putut ajunge joi la două urgenţe, în judeţul Vaslui, din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă şi gheaţă.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...