Cele mai citite
 


Dâmboviţa: O elevă a ajuns la spital după ce a consumat etnobotanice
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O elevă de 15 ani a unui liceu din Târgovişte a ajuns, miercuri, la spital, după ce a consumat etnobotanice în curtea unităţii de învăţământ, împreună cu alţi doi colegi.
Elevei i s-a făcut rău, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale şi a rămas internată sub observaţie medicală.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, oamenii legii au fost sesizaţi de directorul adjunct al liceului cu privire la faptul că trei elevi au consumat substanţe etnobotanice în curtea instituţiei.

''La faţa locului s-au deplasat poliţişti, care au procedat la identificarea celor trei tineri în persoana numiţilor O. Alexandru, de 18 ani, N. A., de 15 ani, ambii din comuna Răzvad, şi I.M.G., de 15 ani, din comuna Dragodana. Cei trei, aflându-se în curtea liceului în timpul unei pauze, au amestecat substanţe etnobotanice cu tutun, fumând împreună o ţigară'', a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Raluca Trandafir.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili ce substanţe au consumat cei trei elevi şi de unde le-au procurat.

Administraţia locală din Târgovişte a stabilit, în urmă cu câteva luni, închiderea tuturor magazinelor de vise de pe raza municipiului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Un elev a ajuns la spital după ce a consumat etnobotanice la şcoală Un elev, în vârstă de 16 ani, de la un liceu din Târgovişte, a ajuns, miercuri, la spital, după ce a consumat etnobotanice într-o pauză.
Dâmboviţa: Etnobotanice, telefoane şi cărţi de identitate lăsate gaj, găsite de Poliţie într-o acţiune de control Peste 150 de plicuri cu substanţe etnobotanice, precum şi telefoane mobile, sume de bani nejustificate, cărţi de identitate lăsate gaj în schimbul achiziţionării de produse au fost găsite de poliţiştii dâmboviţeni la trei societăţi comerciale din Târgovişte, în urma unui control amplu pe linia comercializării...
Dâmboviţa: Elevul înjunghiat lângă un liceu din Târgovişte a fost înmormântat Zeci de persoane, printre care colegi şi profesori, l-au condus pe ultimul drum, joi, pe elevul de 15 ani înjunghiat lângă Liceul Economic din Târgovişte, acesta fiind înmormântat în localitatea dâmboviţeană Dragomireşti.
Dâmboviţa: Suspiciuni de vânzare de etnobotanice la un magazin de comercializare a îngrăşămintelor de plante Târgovişte, 2 mar /Agerpres/ - Poliţiştii au ridicat, miercuri, peste 1.400 de pliculeţe cu privire la care există suspiciuni că ar conţine substanţe etnobotanice, dintr-un magazin de plante şi hrană pentru animale din Târgovişte.
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Dâmboviţa: Numărul de paturi, redus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Consilierii judeţeni au aprobat, joi, organigrama, ştatul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prevăzând o scădere a numărului de paturi cu 171, de la 1.938 la 1.767.