Cele mai citite
 


Trei spitale vor fi verificate de Ministerul Sănătăţii
miercuri, 1 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Focşani, 1 iulie /Agerpres/ - Trei spitale din judeţul Vrancea -Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon“ din Focşani, Spitalul orăşenesc Panciu şi Spitalul municipal din Adjud - vor fi verificate de o comisie mixtă, formată din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai caselor de asigurări de sănătate din diferite judeţe ale ţării.

Controlul se va realiza în perioada 29 iunie -10 iulie.

Comisiile înfiinţate printr-un ordin al Ministerului Sănătăţii au ca atribuţii analiza şi controlul serviciilor medicale realizate de unităţile spitaliceşti şi nedecontate, dar şi prevenirea înregistrării de noi datorii.

Comisia care va ajunge în judeţul Vrancea are în componenţa ei medici şi angajaţi ai instituţiilor sanitare din Ilfov.

Toate datele colectate vor fi confruntate cu datele existente la furnizori, pentru a se lua o decizie privind legalitatea datoriilor şi găsirea unor soluţii pentru deblocarea situaţiei. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Liberalii sunt de acord cu faptul că administraţia nu a preluat spitalele Focşani, 24 sep /Agerpres/ - Autorităţile judeţene au dat dovadă de 'inteligenţă politică şi managerială' pentru că nu au semnat protocoalele pentru preluarea spitalelor, a declarat, vineri, deputatul PNL Nini Săpunaru.
Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1 Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
Vrancea: Se aşteaptă dozele de vaccin împotriva gripei A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au solicitat de la Ministerul Sănătăţii alocarea a 48.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1.
Vrancea: Datoriile blochează preluarea spitalelor de către CJ Trei spitale din Vrancea nu au fost nici până acum preluate de Consiliul Judeţean din cauza datoriilor acumulate către furnizori.
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...