Cele mai citite
 


Primarul Piedone donează două ambulanţe serviciului de specialitate din sectorul 4 şi Crucii Roşii
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul Cristian Popescu-Piedone a decis să doneze două ambulanţe cu dotări moderne primite de la municipalitatea din Napoli către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - microstaţia sector 4 şi către Crucea Roşie din această zonă administrativă.
Cele două maşini au fost primite de Primăria Sectorului 4 de la Primăria din Napoli în urma protocolului de înfrăţire între cele două administraţii locale încheiat în cursul anului trecut.
'Odată cu donarea unei ambulanţe către Crucea Roşie Sector 4 vom înfiinţa 'Ambulanţa Socială' , destinată persoanelor provenind din categorii sociale defavorizate, vârstnicilor şi persoanelor fără adăpost. De asemenea, tot cu sprijinul Crucii Roşii Sector 4, vom demara în luna martie a acestui an un program intensiv de instruire a angajaţilor Autorităţii Locale Sector 4, în vederea acordării primului ajutor medical. Prin Serviciul de Ambulanţă, Microstaţia Sector 4, personalul medical va reuşi să acopere operativ o parte mai mare din teritoriul Sectorului 4, contribuind la salvarea a cât mai multor vieţi', a declarat Cristian Popescu-Piedone.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primarul Piedone a donat două salvări Serviciului de Ambulanţă şi Crucii Roşii sector 4 Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Primarul Cristian Popescu-Piedone a donat marţi cele două ambulanţe sociale pe care le-a primit din partea Primăriei Napoli către Serviciul de Ambulanţă şi Crucea Roşie din sectorul 4.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Alba: Serviciu Privat de Ambulanţă, inaugurat de Crucea Roşie Crucea Roşie Română (CRR) Filiala Alba a lansat joi Serviciul Privat de Ambulanţă, care va fi deservit pentru început de patru ambulanţe dotate cu echipamente noi, conform standardelor în vigoare, precum şi de personal medical cu pregătire şi experienţă în acest domeniu de activitate  - medici, asistenţi...
Crucea Roşie Sibiu a primit în dotare o ambulanţă Crucea Roşie Sibiu este a doua filială a crucii roşii din România, după cea de la Bacău, care are o ambulanţă în dotare, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, Raluca Morar, directoarea filialei sibiene.
4 iulie - Ziua Crucii Roşii Române (documentar) Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Sălaj: Ambulanţă donată Crucii Roşii de parteneri din Germania O ambulanţă care va asigura intervenţii de specialitate la competiţiile sportive din judeţul Sălaj a fost donată recent filialei judeţene a Crucii Roşii de partenerii din localitatea germană Lehrte.