Cele mai citite
 


Vaslui: Salvarea nu a putut ajunge la doi bolnavi din cauza zăpezii
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salvările nu au putut ajunge joi la două urgenţe, în judeţul Vaslui, din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă şi gheaţă.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, două persoane care locuiesc în comuna Rafaila, dar în sate diferite, au avut nevoie de asistenţă medicală de specialitate, dar salvările nu au putut ajunge la domiciliile acestora.

'Ca să putem prelua bolnavii şi să îi transportăm la spital a fost nevoie de intervenţia celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. Echipele ISU au adus bolnavii la salvare cu un autoturism de teren, după care aceştia au fost transportaţi către spitalele din Negreşti şi Vaslui. Era vorba de o femeie în vârstă de 60 ani, cu un traumatism toracic suferit în urma căderii dintr-un coşar, şi de un adolescent în vârstă de 16 ani, cu stări febrile', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.
Şi în cursul zilei de miercuri, din cauza vremii nefavorabile şi a drumurilor acoperite cu gheaţă şi zăpadă, salvările nu au putut ajunge la două solicitări.

La SAJ Vaslui, timpii de intervenţie a salvărilor s-au dublat în ultimele 48 de ore din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă.
De mai bine de 72 de ore peste 40 de drumuri comunale sunt închise circulaţiei, iar pe cele judeţene şi naţionale se circulă cu dificultate, în condiţii de iarnă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Alba: Zăpadă de zeci de centimetri în Apuseni, dar fără drumuri blocate şi localităţi izolate Aproape 60 de cazuri sociale şi de persoane cu hipotermie, cărora li s-a asigurat un adăpost temporar pe toată perioada geroasă şi asistenţă medicală specializată, au fost înregistrate începând de sâmbăta trecută în judeţul Alba, potrivit purtătorului de cuvânt al Comandamentului Judeţean pentru Situaţii...
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.