Cele mai citite
 


Liz Taylor, încă în spital, 'se simte bine' (purtător de cuvânt)
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Los Angeles, 24 feb/Agerpres/ - Elisabeth Taylor, 78 de ani, care se află încă în spital, 'este în formă' şi se simte 'tot mai bine pe zi ce trece', a spus miercuri purtătoarea sa de cuvânt, citată de AFP.
'Medicii care o îngrijesc pe Elisabeth Taylor continuă să fie mulţumiţi de evoluţia ei', afirmă Sally Morrison într-un comunicat. 'Deocamdată rămâne în spital, sub observaţie. Este în formă şi se simte mai bine pe zi ce trece', a adăugat ea. Morrison precizează că Liz Taylor n-a 'suferit nicio criză cardiacă, accident vascular cerebral sau vreo intervenţie chirurgicală pe inimă'.

Actriţa din filmele 'Pisica pe acoperişul fierbinte', 'Cui îi este frică de Virginia Woolf' sau 'Cleopatra', pentru a le enumera doar pe cele mai celebre, a fost internată la spitalul Cedars Sinai, 'cu simptome cauzate de o insuficienţă cardiacă', potrivit purtătoarei sale de cuvânt. Sănătatea ei a făcut obiectul multor speculaţii în ultimii ani. În 1997, i-a fost extirpată o tumoare de pe creier şi în 2006 a apărut la televizor pentru a dezminţi zvonurile conform cărora ar fi suferit de boala Alzheimer. În iulie 2008, când a fost spitalizată la Los Angeles, purtătorul ei de cuvânt a negat 'zvonurile alarmiste' despre sănătatea actriţei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un accident vascular cerebral este echivalent cu opt ani de îmbătrânire prematură (studiu) Accidentele vasculare cerebrale la persoanele vârstnice duc la o îmbătrânire prematură a creierului cu echivalentul a opt ani, potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii americani de la Universitatea din Michigan şi publicat în revista de ştiinţă 'Stroke', informează AFP.
UPDATE Fostul cancelar german Helmut Kohl se află la terapie intensivă după o intervenţie chirurgicală Berlin, 2 iun /Agerpres/- Fostul cancelar german Helmuth Kohl, artizanul reunificării Germaniei, se află la terapie intensivă într-un spital din oraşul Heidelberg, relatează presa germană, citată de AFP.
Insomniile şi insuficienţa cardiacă ar fi corelate, potrivit unui studiu recent Riscul de a dezvolta o insuficienţă cardiacă ar fi de trei ori mai mare (353%) la persoanele care suferă de tulburări ale somnului, arată un studiu norvegian apărut miercuri în revista 'European Heart Journal', preluat de ediţia franceză a Huffington Post.
Şcoala de Insuficienţă Cardiacă pentru medici şi pacienţi, la Sibiu Fundaţia Română a Inimii şi Grupul de Lucru de Insuficienţă Cardiacă din cadrul Societăţii Române de Cardiologie, împreună cu Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, au lansat Şcoala de Insuficienţă Cardiacă pentru medici şi pacienţi, o iniţiativă ce are scopul de a oferi medicilor cardiologi şi de familie...
Cum putem evita un atac de cord sau un accident vascular cerebral? Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca mai mult de 17.3 milioane de oameni de pe glob au murit în anul 2008 de boli cardiovasculare, cum ar fi atacul de cord sau accidentul vascular cerebral. Contrar credintei populare, patru din cinci dintre aceste decese au avut loc în ţările mici şi cu...
Măsurarea forţei de strângere a mâinii ar putea prezice riscurile cardiace şi de AVC (studiu) Forţa sau slăbiciunea de strângere a mâinii ar putea prezice riscurile de criză cardiacă sau de accident vascular cerebral - este ceea ce sugerează un studiu publicat joi în revista medicală britanică The Lancet şi menţionat de AFP.