Cele mai citite
 


Un bărbat s-a aruncat de la etajul IV al Spitalului Găeşti
miercuri, 1 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgovişte, 1 iulie /Agerpres/ - Un bătrân de 67 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul patru al clădirii Spitalului din Găeşti.

Se pare că motivele care l-au împins la acest gest au fost boala şi faptul că soţia îi murise cu puţin timp în urmă.

Bătrânul suferea de pneumonie şi, după ce colegii săi de salon au adormit, s-a aruncat de la fereastra camerei.

''La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti. S-a stabilit că bărbatul, M. Gheorghe, de 67 de ani, din Găeşti, se afla internat la secţia de Boli Interne din data de 26 iunie. În urmă cu două săptămâni, soţia acestuia a decedat, iar atunci el a suferit un şoc, comportamentul său modificându-se'', se arată într-un comunicat transmis presei de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Bătrânul a căzut circa 20 de metri în gol, iar la impactul cu solul a murit pe loc. AGERPRES/(AS)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Sinucidere la spitalul de recuperare din municipiu Un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 4 al Spitalului de Recuperare din Iaşi.
Neamţ: Sinucidere la spitalul judeţean din Piatra Neamţ Un bătrân în vârstă de 72 ani, internat în secţia de chirurgie a spitalului judeţean de urgenţă din Piatra Neamţ, s-a sinucis, luni seara, după ce s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al spitalului.
Misterioasa sinucidere care a zguduit Vaticanul Sinuciderea vicepreşedintelui spitalului San Raffaele din Milano, Mario Cal, o instituţie cu legături cu papalitatea, a plasat acuzaţiile de corupţie în centrul atenţiei, se arată într-un articol publicat de ziarul The Independent în ediţia de luni.
Înclinaţia spre sinucidere poate fi depistată în creier? Examinarea corpului calos, structură crucială a creierului, ar putea furniza indicaţii asupra înclinaţiei spre sinucidere a unei persoane, în orice caz dincolo de o anumită vârstă, scrie site-ul passionsante.be.
Elveţia: Numărul străinilor veniţi pentru sinucidere asistată s-a dublat între 2009 şi 2012 (studiu) Numărul cetăţenilor străini care merg în Elveţia pentru sinucidere asistată s-a dublat între 2009 şi 2012, germanii şi britanicii fiind în fruntea listei, arată un studiu publicat joi în revista Journal of Medical Ethics.
Comoţia cerebrală triplează riscul de sinucidere în cazul adulţilor (studiu) Comoţia cerebrală este legată de triplarea riscului de suicid la adulţi, comparativ cu restul populaţiei, potrivit unui studiu canadian publicat în 'Journal de l'association médicale canadienne' (CMAJ), informează agenţia France Presse (AFP).