Cele mai citite
 


Teo Trandafir a fost operată (comunicat)
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viena, 24 feb /Agerpres/ - Teo Trandafir a fost supusă joi unei intervenţii chirurgicale majore din cauza pancreatitei severe şi a infecţiei abdominale de care suferea. Intervenţia, care s-a încheiat cu succes, a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi o spălare a cavităţii abdominale, conform unui comunicat de presă al Clinicii AKH din Viena.
'Am un optimism prudent că această intervenţie chirurgicală reprezintă un pas important spre însănătoşirea pacientei', a declarat prof. Michael Gnant, directorul adjunct al Departamentului de Chirurgie de la clinica vieneză, care a fost şi şeful echipei medicale care a efectuat intervenţia.

'Doamna Trandafir a fost pregătită în detaliu pentru această importantă operaţie chirurgicală', a precizat şi prof. Spiss, coordonatorul echipei de anestezişti.

Pacienta va rămâne sub observaţia atentă a medicilor în următoarele zile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
Teo Trandafir va fi operată la AKH, Viena Viena, 23 feb/Agerpres/ - Teo Trandafir va fi supusă unei intervenţii chirurgicale ca urmare a înrăutăţirii stării ei de sănătate, a declarat marţi Allgemeines Krankenhaus Wien (AKH) într-un comunicat de presă.
Dolj: La Spitalul Filiaşi s-a efectuat prima intervenţie chirurgicală laparoscopică, sub supravegherea prof.dr.Irinel Popescu La Spitalul Orăşenesc din Filiaşi s-a efectuat, marţi, prima intervenţie chirurgicală laparoscopică, aceasta fiind supravegheată de prof.dr.Irinel Popescu, care a acordat sprijin în dotarea spitalului cu o trusă laparoscop provenită dintr-o donaţie din partea firmei Karl Storz.
Timiş: Septuagenar cu cancer la prostată, operat cu succes printr-o intervenţie chirurgicală robotică O echipă complexă de chirurgi şi urologi de la Spitalul Judeţean Timişoara a efectuat, luni, prima operaţie cu un robot ultraperformant efectuată în cazul unui pacient de peste 70 de ani, diagnosticat cu cancer de prostată.
Premieră medicală naţională în urologie, realizată la Fundeni, prezentată la congresul de specialitate O intervenţie chirurgicală realizată în premieră naţională de o echipă mixtă româno-austriacă la Centrul de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal Fundeni a fost prezentată la cea de-a 29-a ediţie a Congresului Naţional de Urologie ROMURO.
Sibiu: Fetiţă de 4 ani operată laparoscopic de două chisturi hidatice; evoluţia pacientei este bună O fetiţă de numai 4 ani a fost operată laparoscopic de două chisturi hidatice, joi, de către o echipă de medici, condusă de dr. Dan Sabău, evoluţia pacientei fiind bună, a anunţat vineri, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.