Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Descoperire macabră la Reşiţa
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 25 feb /Agerpres/ - O femeie în vârstă de 71 de ani a stat aproape o lună cu cadavrul soţului ei în apartamentul în care cei doi locuiau, situat pe Aleea Narcisei din municipiul Reşiţa.
Trupul bărbatului a fost găsit joi seara, după ce poştaşul din zonă a alertat organele în drept de faptul că în locuinţa bătrânilor se simţea un miros puternic de stricăciune.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei, ambulanţei şi pompierilor.
Pentru că femeia nu a vrut să le deschidă uşa, abia după o jumătate de oră oamenii legii au reuşit să intre în locuinţă şi au făcut sinistra descoperire.
Bătrânul, în vârstă de 84 de ani, zăcea fără suflare în pat, trupul fiind în stare avansată de putrefacţie.
Cadavrul a fost ridicat de legişti şi transportat la morga Spitalului Judeţean din Reşiţa, pentru necropsie, după cum a declarat dr. Cătălin Firca, medic Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.
Deşi mirosul a început să-i deranjeze, vecinii nu s-au gândit nicio clipă că bătrânul ar putea fi mort în apartament, mai ales că soţia acestuia nu a dat, în tot acest timp, niciun semn că s-ar fi întâmplat ceva grav. Ba mai mult, i-a spus poştaşului care a venit să aducă pensia că soţul ei doarme şi nu trebuie deranjat.
Criminaliştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a momentului în care a survenit decesul bătrânului şi a modului în care acesta s-a produs.
De asemenea, femeia a fost luată de medicii de la Ambulanţă şi transportată la spital pentru tratament.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Caraş-Severin: Protest spontan la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Reşiţa, 23 aug /Agerpres/ - Un protest spontan a avut loc, luni, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, la repunerea în funcţie a fostului manager al acestei instituţii, Daniela Popescu.
Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Caraş-Severin: Sediul Serviciului de Ambulanţă a fost reabilitat Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.
Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.