Cele mai citite
 


Mehedinţi: Bani din surse extra-bugetare la SJU Drobeta Turnu Severin
joi, 24 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 24 feb /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a atras la buget, în luna februarie, suma de 150.000 lei prin renegocierea contractelor de prestări servicii, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Claudiu Zară.
Potrivit sursei citate, suma de 200.000 lei alocată de Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Mehedinţi era insuficientă pentru achitarea obligaţiilor financiare periodice şi a facturilor ieşite din termen, a căror valoare de 2 milioane de lei, va trebui plătită eşalonat.
'Scăderea cheltuielilor reprezintă pentru noi prioritatea numărul unu. Am luat decizia să renunţăm la achiziţia medicamentelor scumpe şi să apelăm la diferite entităţi economice pentru sponsorizări, astfel încât să completăm din surse extra-bugetare fondurile băneşti necesare', a precizat Zară.
SJU Drobeta Turnu Severin este prima unitate spitalicească din ţară al căruia management a fost preluat de o firmă privată, situaţie care va duce în următorii trei ani la îmbunătăţirea activităţilor spitaliceşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Deficit de medici oncologi la SJU Drobeta Turnu Severin; numărul bolnavilor în creştere Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu un deficit de medici oncologi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate din cauza unor arierate de peste un milion de lei înregistrate în perioada iunie-august, a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...