Cele mai citite
 


Regele Arabiei Saudite este sănătos, dar continuă recuperarea
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Riad, 25 feb /Agerpres/ - Regele Abdallah al Arabiei Saudite este din nou sănătos în urma operaţiilor pe care le-a suferit la spate, însă trebuie să continue programul de recuperare început la New York, a declarat ministrul saudit al sănătăţii, citat de France Presse.
'Regele este din nou sănătos, după cum a putut constata toată lumea', a declarat joi târziu ministrul Abdallah Rabia, care este de asemenea doctor, potrivit agenţiei oficiale saudite Spa. 'Însă recuperarea trebuie să continue /.../, ceea ce nu îl va împiedica totuşi să îşi asume funcţia', a asigurat ministrul.

Regele Abdallah a revenit la Riad miercuri, după un tratament medical de trei luni în străinătate, în timpul căruia a fost supus la două intervenţii chirurgicale la spate.

Suveranul, în vârstă de 86 de ani, a părăsit capitala saudită la 22 noiembrie cu destinaţia New York, unde a fost operat pentru o hernie de disc, complicată cu un hematom. El a suferit o a doua operaţie la începutul lui decembrie, după care a petrecut o perioadă de convalescenţă în Maroc începând cu 22 ianuarie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Regele Abdallah al Arabiei Saudite, spitalizat pentru o nouă operaţie la coloană Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 88 de ani, a fost spitalizat vineri la Riad pentru a fi supus unei noi intervenţii chirugicale la coloană, a informat agenţia oficială SPA, citată sâmbătă de AFP.
Regele saudit va fi operat din nou de hernie de disc Regele Abdallah al Arabiei Saudite, care a suportat trecut, în SUA, două operaţii de hernie de disc, suferă de nou de această afecţiune şi va fi operat în zilele următoare la Riad, a anunţat marţi cabinetul regal, potrivit unui comunicat, informează AFP.
Pacienţi răniţi în incendiul din Colectiv, externaţi de la Spitalul Militar înainte de Sărbători Ultimii trei pacienţi răniţi în incendiul de la Clubul Colectiv care se mai aflau internaţi la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila" au fost externaţi miercuri, iar personalul medical al unităţii a dorit să marcheze acest moment oferindu-le câte un cadou şi dorindu-le Sărbători fericite.
Colectiv/ Pacienţii transferaţi de la Spitalul Militar în clinici din străinătate - în stare bună, stabilă Pacienţii răniţi în clubul Colectiv, care au fost transferaţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'' în unităţi medicale din străinătate, sunt în stare bună, stabilă, cu o evoluţie favorabilă, precizează instituţia medicală, într-un comunicat remis luni AGERPRES.
Golf: Tiger Woods, operat la spate pentru a doua oară în decurs de 18 luni Tiger Woods, fostul număr unu mondial în golful profesionist, a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la spate, la 18 luni după o primă operaţie similară, a anunţat sportivul american într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.
Tudorache(MAI): Transportul pacienţilor din Bucureşti cu ambulanţe în străinătate, determinat de o urgenţă medicală foarte bine definită Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a declarat vineri pentru AGERPRES că, potrivit datelor pe care le-a primit din Bucureşti, pacienţii transportaţi cu ambulanţele serviciului public în străinătate aveau o urgenţă medicală "foarte bine definită".