Cele mai citite
 


Vrancea: Un elev a fost rănit de un ţurţure care i-a căzut pe cap
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 25 feb /Agerpres/ - Un elev de 19 ani din municipiul Focşani a ajuns, vineri, la Spitalul Judeţean ''Sfântul Pantelimon'', după ce a fost lovit la cap de un ţurţure de gheaţă.
Tânărul, Cătălin Mihalcea, mergea pe trotuar în zona Tribunalului Vrancea când a fost lovit de un ţurţure.
''Mi-a picat un ţurţure de gheaţă în cap. Ţurţurele a străpuns căciula pe care o aveam pe cap şi mi-a provocat mai multe răni. Am venit la spital, unde am fost cusut. Am vreo 10 copci. Urmează să fac şi o tomografie pentru a vedea dacă am şi alte probleme'', a spus elevul Cătălin Mihalcea.
Până în prezent, administraţia locală a evitat aplicarea de sancţiuni asociaţiilor de proprietari, proprietarii imobilelor fiind doar atenţionaţi referitor la obligativitatea îndepărtării ţurţurilor.
''Obligativitatea îndepărtării ţurţurilor de gheaţă formaţi pe acoperişuri, uluce, jgheaburi etc. revine, după caz, administraţiilor de proprietari şi persoanelor fizice în cazul locuinţelor individuale. În caz de pericol iminent de cădere a ţurţurilor de pe clădiri înalte, deţinătorii au obligaţia să ia măsuri de avertizare şi de marcare a perimetrului expus riscurilor'', a afirmat locotenent Florentin Duţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: Trei drumuri naţionale şi 11 judeţene sunt închise preventiv; 5 situaţii de urgenţe medicale au fost rezolvate Trei drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene erau închise preventiv luni seara, a declarat pentru AGERPRES căpitan Cristina Duţă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Conform acesteia, toate cele cinci urgenţe medicale au fost rezolvate, pacienţii ajungând la spital, iar la ora 19...
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.