Cele mai citite
 


Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat bani pentru modernizarea unor secţii ale Spitalului Judeţean
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat, vineri, în şedinţă ordinară, 5,6 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi modernizări ale unor secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Secţiile vizate sunt Oncologie, Dermatologie, Reumatologie şi pavilionul B al Spitalului de Psihiatrie Gura Ocniţei.
Lucrările ce vor fi făcute presupun, în principal, refacerea pardoselelor, mansardare şi extindere saloane, finisaje exterioare, zugrăveli, reabilitare utilităţi: apă, canalizare, energie electrică şi termică. Cea mai mare sumă, de 2 milioane de lei, este acordată Spitalului de Psihiatrie Gura Ocniţei.
''Eram oarecum obligaţi să facem aceste lucrări, unităţile medicale vor intra în proces de acreditare şi trebuie aduse la standardele cerute. Sperăm ca unităţile medicale din judeţ să respecte aceste standarde'', a declarat, vineri, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Marin Antonescu.
La Spitalul Judeţean Târgovişte se vor face investiţii de 22 de milioane de euro, bani asiguraţi printr-un proiect cu finanţare europeană de 20 de milioane de euro, iar restul din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Secţiile care au primit fonduri pentru reabilitare, în şedinţa de CJ de vineri, nu erau cuprinse în acest amplu program de investiţii.
La sfârşitul anului trecut, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a preluat în administrare Spitalul Judeţean Târgovişte şi alte cinci unităţi medicale din judeţ, pe care le-a transformat în secţii ale acestuia.
Astfel, Sanatoriul TBC Moroieni, Spitalul de Psihiatrie Cronici Gura Ocniţei, Centrul de Sănătate Voineşti, Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniţei şi Spitalul Municipal Târgovişte au devenit secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat şi vor fi investiţi 22 milioane euro Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat, vor mai fi angajaţi medici şi vor fi făcute investiţii de circa 22 de milioane de euro, fonduri asigurate printr-un proiect de 20 de milioane de euro cu finanţare europeană iar restul, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii medicale şi a curţii spitalului...
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Târgovişte, 4 nov /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii...
Dâmboviţa: Spitalele preluate de CJ, reorganizate ca secţii al Spitalului Judeţean Târgovişte, 1 nov /Agerpres/ - Spitalele preluate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa vor fi reorganizate ca secţii ale Spitalului Judeţean, având o singură conducere şi un singur Consiliu de Administraţie, a declarat, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri europene Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene de 83 de milioane de lei, la inaugurarea de marţi fiind prezent premierul Victor Ponta.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu un aparat RMN Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu aparatură medicală, printre care un aparat RMN şi un tomograf, iar cinci săli de operaţii vor fi amenajate la standarde europene, banii fiind asiguraţi printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de circa 20 de milioane de euro.