Cele mai citite
 


Buzău: Campanie lansată de liberali împotriva desfiinţării a trei spitale
vineri, 25 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 25 feb /Agerpres/ - O campanie de strângere de semnături împotriva desfiinţării a trei spitale din judeţ va fi lansată luni de PNL Buzău în peste 12 localităţi.
''Campania va avea loc din casă în casă şi prin intermediul unor chioşcuri stradale. Vrem să adunăm câteva mii de semnături pentru păstrarea unor spitale de mare importanţă pentru locuitorii din zona de munte a judeţului Buzău'', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, senatorul Cristi Bâgiu, vicepreşedintele PNL Buzău.
Potrivit acestuia, spitalele din oraşul Pătârlagele, precum şi cele din comunele Vintilă Vodă şi Pârscov deservesc câteva mii de locuitorii, în majoritate bătrâni, care n-au ''nici puterea financiară şi nici forţa necesară să se deplaseze la Spitalul judeţean''. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Campanie de strângere de semnături pentru păstrarea spitalelor, organizată de PNL Buzău, 11 feb /Agerpres/ - PNL Buzău va declanşa, luni, o campanie de strângere de semnături pentru păstrarea celor trei spitale propuse pentru desfiinţare, iar primăriile din cele trei localităţi vor promova acţiuni în instanţă.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Arad: Campanie de ajutorare a sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău Prefectura Arad, împreună cu Filiala judeţeană de Cruce Roşie, Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean, demarează o campanie de ajutorare a românilor afectaţi de zăpezi din Vrancea şi Buzău.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Buzău:Consiliile locale obligate să finanţeze spitalele zonale Consiliile locale din cele localităţile arondate spitalelor zonale vor trebui să finanţeze utilităţile unităţilor spitaliceşti, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, subprefectul judeţului Buzău, Alecu Vasile.
Buzău: Autorităţile au anunţat că singura sursă de apă a şcolii din Zoiţa este infestată cu bacterii coliforme Cei 17 elevi de la şcoala din Zoiţa, comuna Ziduri, internaţi pe 16 martie cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară au suferit un episod gastroenterocolitic din cauza calităţii apei menajere, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, prefectul judeţului Buzău, George Sava.