Cele mai citite
 


Actorul Papan Chilibar, internat la Fundeni
luni, 28 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 28 feb /Agerpres/ - Actorul din filmul ''Eu când vreau să fluier, fluier'' Papan Chilibar se află internat la Institutul Clinic Fundeni - Clinica de Hematologie.
''Acesta a ajuns aici în urmă cu câteva zile cu febră şi o scădere drastică a globulelor albe şi roşii'', a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr. Dan Coliţă.
Medicul a precizat că se aşteaptă rezultatul celei de-a treia biopsii de măduvă care s-a făcut joia trecută, pentru a avea un diagnostic.
În prezent, starea sa de sănătate este bună şi nu mai are febră, a mai spus prof. dr. Dan Coliţă.
Papan Chilibar (21 de ani) a devenit cunoscut după ce a interpretat personajul Ursu în pelicula ''Eu când vreau să fluier, fluier'', câştigătoarea premiului Ursul de Argint la Berlin şi propunerea României pentru premiile Oscar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Institutul Clinic Fundeni a realizat 300 de transplanturi medulare Centrul de Hematologie şi Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni a marcat vineri realizarea a 300 de proceduri - transplanturi de celule stem hematopoietice auto şi allogrefe, la copii şi adulţi.
"Macii Roşii - Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L.", joi, la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alex. Trestioreanu" Cea de-a treia ediţie a evenimentului "Macii Roşii - Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L.", organizat de asociaţia părinţilor care au copii bolnavi de cancer, se va desfăşura joi, între orele 17,30 şi 21,00, în curtea Institutului Oncologic "Prof. dr. Alex. Trestioreanu" din Bucureşti.
Institutul Clinic Fundeni, Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi GDF SUEZ Energy România demarează programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Programul are durata de un an şi implică o contribuţie financiară de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy...
Comunicat de presă - Institutul Clinic Fundeni Institutul Clinic Fundeni anunţă cu regret marea pierdere a distinsului nostru coleg Prof. Dr. MIHAI VOICULESCU, medic primar medicină internă şi nefrologie Institutul Clinic Fundeni, Centrul de Medicină Internă şi Nefrologie, profesor de medicină internă şi nefrologie la UMF Carol Davila, Bucureşti...
Comunicat de presă - Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune O boală autoimună periculoasă afectează din ce în ce mai multe femei
Institutul Clinic Fundeni: Fostul director general al institutului, prof. dr. Dan Tulbure, a decedat Prof. dr. Dan Tulbure, fost director general al Institutului Clinic Fundeni între 2000 şi 2005 şi apoi director al Centrului ATI din acelaşi institut, a decedat, informează un comunicat semnat de managerul general al IC Fundeni, conf.dr.Carmen Orban, şi remis joi AGERPRES.