Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs
marţi, 1 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.
Prefectul judeţului Caraş-Severin, Octavian Ţunea, i-a invitat luni la discuţii pe fostul şi pe actualul director de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Daniela Popescu şi Cosmin Librimir, precum şi pe directorul Direcţiei de Sănătate Publică din judeţ, Dragoş Luca.

Conform legii sănătăţii, ministerul de resort va organiza un concurs pentru ocuparea postului de manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.
Deoarece majoritatea contractelor de management de la Serviciile Judeţene de Ambulanţă din ţară expiră la 1 martie, Ministerul Sănătăţii va organiza cu celeritate, la nivel naţional, examen pentru ocuparea acestor posturi de manageri, deci, implicit, şi la nivelul judeţului Caraş-Severin.

'Misiunea mea este aceea de a veghea la respectarea legii şi, prin urmare, voi face toate demersurile în acest sens, pentru ca situaţia să fie reglementată. Sper ca salariaţii de la SJA să fie înţelegători şi să mai aibă un pic de răbdare, până la organizarea concursului. Apoi vom vedea cine îl câştigă, iar lucrurile să reintre în normal. Până atunci însă sunt convins că oamenii îşi fac treaba, aşa încât pacienţii să nu aibă de suferit', a precizat prefectul de Caraş-Severin, Octavian Ţunea.

Daniela Popescu a fost numită manager interimar al Ambulanţei, după care a fost suspendată din funcţie, însă a contestat decizia în instanţă şi a avut câştig de cauză. În ciuda acestui fapt, cei mai mulţi dintre salariaţii de la SJA nu o vor pe aceasta în funcţia de manager, preferându-l pe Cosmin Librimir, cel care a asigurat interimatul pe perioada suspendării Danielei Popescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Caraş-Severin: Protest spontan la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Reşiţa, 23 aug /Agerpres/ - Un protest spontan a avut loc, luni, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, la repunerea în funcţie a fostului manager al acestei instituţii, Daniela Popescu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Caraş-Severin: Dispecerat integrat ISU - Ambulanţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au începând de vineri un dispecerat comun.
Caraş-Severin: Sediul Serviciului de Ambulanţă a fost reabilitat Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.
Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.