Cele mai citite
 


E. Boc: Românii îşi vor găsi mai uşor un loc de muncă după adoptarea Codului muncii
marţi, 1 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Românii îşi vor găsi mai uşor un loc de muncă odată cu adoptarea noului Cod al muncii, a declarat, luni, la Palatul Victoria, premierul Emil Boc.
Potrivit acestuia, firmele vor putea angaja mai uşor salariaţi în România, aceştia vor putea fi plătiţi mai bine, iar mai puţini angajatori vor putea folosi munca la negru.

'Cu cât mai puţine firme vor putea folosi munca la negru, cu atât vom avea mai multe contracte de muncă, vom avea mai puţini oameni asistaţi social, care depind de bugetul statului. Asta înseamnă că mai mulţi oameni vor fi asiguraţi la pensie, la şomaj sau la asigurări de sănătate', a declarat premierul Emil Boc.
Premierul a mai spus că odată cu flexibilizarea Codului muncii vor fi înăsprite sancţiunile pentru cei care folosesc munca la negru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Boc: Dacă încurajăm sărăcia şi mâna întinsă, ne vom scufunda cu toţii Bucureşti, 10 mar /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a afirmat, joi seară, că viitorul Cod al muncii va descuraja 'sărăcia şi mâna întinsă', prin faptul că introduce criteriile de performanţă în cazul concedierilor colective de personal şi va combate munca fără forme legale.
Emil Boc: Sunt convins că vor exista resurse în Coaliţie pentru retrimiterea OUG 107/2010 la comisie Premierul Emil Boc s-a declarat convins, miercuri, că vor exista resurse la nivelul Coaliţiei de guvernare astfel încât Ordonanţa 107/2010 prin care pensionarilor ale căror pensii depăşesc 740 de lei li se aplică o contribuţie pentru fondul de sănătate de 5,5%, să fie retrimisă la comisie.
Guvern: Economii de 300 de milioane de euro pe an în sănătate Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că România va face economii anuale de circa 300 de milioane de euro în domeniul sănătăţii, prin implementarea sistemului informatic unitar integrat, a cardului naţional de sănătate şi prin introducerea fişei şi a reţetei electronice.
Emil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de leiEmil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de lei Executivul va permite Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să încheie angajamente legale suplimentare, de maximum 500 de milioane de lei, pentru a putea asigura necesarul de medicamente, printr-o ordonanţă de urgenţă care urmează să fie adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, a anunţat...
Emil Boc: Norii crizei încă mai sunt pe cer Oficial România a ieşit din recesiune pentru că a avut două trimestre consecutive de creştere economică, însă criza nu a trecut, a declarat, sâmbătă, premierul Emil Boc la cea de-a patra reuniune a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România desfăşurată la Băile Felix.
Emil Boc, către reprezentanţii BM: Statul român trebuie schimbat din temelii Prim-ministrul Emil Boc a subliniat, marţi, la o întrevedere cu reprezentanţi ai Băncii Mondiale, necesitatea reformării profunde a instituţiilor statului român, criticând politicienii care rămân 'captivi politicilor populiste'.