Cele mai citite
 


În luna martie, Centrul Medical Medsana îti oferă un pachet special de servicii - Medsana LadyCare
marţi, 1 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Sanatate si frumusete
 

Pentru că Martie este Luna Femeii, si Medsana este alături de tine în această lună specială si ti-a pregătit “Medsana LadyCare”, un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fată de tarifele obisnuite.
Cu acest pachet îti poti verifica rapid starea de sănătate, ca să nu îti faci griji că o problemă medicală ar putea să ti întunece zilele senine de primăvară.

Serviciile medicale incluse în pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sănătătii femeii, un pachet exclusiv si complex la cele mai avantajoase preturi.
 
Oferta este disponibilă în două variante:
·         Medsana LadyCare pentru femei până la 40 de ani, care include multiple examinări ginecologice (consult ginecologic,  test PAP, ecografie sân bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a stării de sănătate si o serie de alte examinări specifice)
·         Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care oferă în plus o mamografie bilaterală si un set de analize hormonale.
 
Accesarea serviciilor medicale incluse în pachetul “Medsana LadyCare” se face cu programare prealabilă la numărul de telefon dedicat 0733.337.888.
 
Tot în luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse în pachetul “Medsana LadyCare” si efectuate în centrele Medsana din Bucuresti si Ploiesti,  primesti o reducere de 10% fată de lista de tarife obisnuite.
 
Mai multe informatii poti obtine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucuresti si Ploiesti, de pe www.medsana.ro si pe http://www.facebook.com/MedsanaRomania.
 
Despre Medsana:
Deschizător de drumuri pe piaţa autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploieşti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide.
Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
 
 
Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este
Anamaria Hâncu, PR Executive THE PRACTICE

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afecţiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana Bucureşti, 21 septembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi lansează în luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adresează adulţilor interesaţi să îşi evalueze riscul de afecţiuni cardiovasculare şi include: consultaţie de...
Centrul Medical Medsana lansează abonamente pentru persoane fizice Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana lansează trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulți (Medsana Life și Medsana Basic) și copii (Medsana ChildCare), care vor fi disponibile în toate clinicile începând cu 25 noiembrie.
Centrul Medical Medsana oferă în lunile iulie și august 15% reducere la analizele medicale București, 6 iulie 2011: Luna aceasta, Centrul Medical Medsana împlinește 15 ani de activitate. În semn de mulțumire pentru încrederea acordată în cei 15 ani, Medsana oferă în lunile iulie și august 15% reducere la serviciile de laborator tuturor clienților persoane fizice.
„Sarcina pas cu pas”, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor în clinicile Medsana Centrul Medical Medsana vine în întâmpinarea femeilor însărcinate și lansează în clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea stării de sănătate a viitoarei mame în fiecare din cele trei trimestre de sarcină.
Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...