Cele mai citite
 


Mehedinţi: Clubul Rotary a donat echipamente medicale SJU din Drobeta Turnu Severin
luni, 28 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 28 feb /Agerpres/ - Două echipamente medicale utilizate pentru intervenţii de reanimare şi monitorizarea funcţiilor vitale ale bolnavilor au fost donate luni de Clubul Rotary Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin.
Reprezentanta firmei care asigură managementul respectivei unităţi spitaliceşti, Roxana Bichiş a declarat, pentru AGERPRES, că defibrilatorul a fost repartizat secţiei Reanimare, iar monitorul secţiei Terapie intensivă.
'Această aparatură medicală performantă o înlocuieşte pe cea veche, care nu se mai afla în stare de funcţionare şi care fusese scoasă din uz din cauză că nu mai fusese autorizată. Din acest motiv actul medical era precar, punând astfel în pericol sănătatea bolnavilor internaţi', a precizat Bichiş.
Roxana Bichiş a mai spus că valoarea echipamentelor donate se ridică la 10.000 euro, sumă care a fost obţinută în urma unui bal de caritate organizat în luna decembrie 2010 de Clubul Rotary din Drobeta Turnu Severin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparatură medicală de ultimă generaţie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va beneficia de 1,7 milioane de euro de la Ministerul Sănătăţii pentru procurarea de aparatură medicală performantă, a declarat luni pentru AGERPRES managerul Marinică Stoian.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: A început dotarea cu echipamente medicale a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a început dotarea cu aparatură medicală a Blocului materno-infantil din municipiului Drobeta Turnu Severin a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt dr. Cristian...
Mehedinţi: Echipamente chirurgicale pentru maternitatea din Drobeta Turnu Severin Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit o cantitate însemnată de instrumentar operator din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul respectivei unităţi medicale, Doina Borugă.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean achiziţionează aparate pentru încălzirea saloanelor Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparate de aer condiţionat tip inverter pentru încălzirea saloanelor bolnavilor şi a celorlalte spaţii de diagnosticare şi tratament.
Mehedinţi: Echipamente performante, donate Maternităţii din Drobeta Turnu Severin Blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit gratuit mai multe echipamente pentru îngrijirea copiilor născuţi prematur, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, dr. Marinică Stoian.