Cele mai citite
 


Un medic rus răpit în sudul Yemenului /oficial/
luni, 28 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sanaa, 28 feb /Agerpres/ - Un medic rus a fost răpit luni de membrii unui trib în sudul Yemenului, în provincia Shabwa, ca represalii la un raid aerian efectuat de autorităţi în 2009, au indicat pentru AFP o sursă medicală şi răpitorii.
Medicul lucra la spitalul Ataq la Shabwa şi a fost dus la Al-Mahfad, în provincia vecină Abyan, un bastion al Al Qaida, a declarat responsabilul spitalului Mohammed Salman.

Salman a precizat că medicul rus l-a contactat prin telefon.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Dosar penal în cazul decesului bebeluşului de opt luni; DSP şi Colegiului Medicilor fac anchete Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat o anchetă administrativă în cazul unui bebeluş în vârstă de opt luni, suspect de meningo-encefalită, care a murit în elicopterul care-l transporta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava la un spital din Iaşi, pentru a se vedea dacă au fost...
Olt: Deficit de medici la Spitalul Corabia; medicilor li se oferă cazare şi decontarea transportului Spitalul din oraşul Corabia se confruntă de mai mulţi ani cu un deficit de medici, deşi posturile au fost scoase la concurs an de an şi medicii ar urma să aibă asigurată cazarea în apartamente din localitate ori să li se deconteze costurile cu naveta din localitatea de domiciliu, a declarat joi, pentru...
Cluj: Proiect de reducere a poluării cu radon, lansat în premieră naţională la Universitatea 'Babeş-Bolyai' Un proiect care are ca scop dezvoltarea unor sisteme de reducere a expunerii populaţiei la radon, gaz radioactiv considerat a avea un rol important în producerea cancerului bronho-pulmonar, dar şi a leucemiei, a fost lansat vineri la Universitatea 'Babeş-Bolyai' (UBB).
Timiş:Curtea de Apel a respins contestaţia doctoriţei de la Cabinetul de Expertiză Medicală Lugoj, inculpată pentru laure de mită Curtea de Apel Timişoara (CAT) a respins, miercuri, ca inadmisibilă, contestaţia doctoriţei Adriana Camelia Râmneanţu, de la Cabinetul de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă Lugoj, acuzată de luare de mită în formă continuată.
Timiş:Chirurgul condamnat pentru luare de mită, obligat să urmeze un curs de ''Etică, integritate şi deontologie medicală'' Chirurgul cardiolog Caius Glad Streian de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, condamnat de Tribunalul Timiş, în vară, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, a fost obligat de Curtea de Apel Timiş (CAT) să urmeze un curs de pregătire postuniversitară cu tema ''Etică...
Dr. Gheorghe Borcean: Apare o medicină defensivă, bazată pe protocoale de diagnostic, care aduce costuri mari Medicina defensivă, bazată pe protocoale de diagnostic şi ghiduri terapeutice, induce costuri şi duce la frânarea progresului medicinei, a declarat, joi, preşedintele Colegiului Medicilor din România, dr. Gheorghe Borcean, prezent la deschiderea oficială a Convenţiei Române a Spitalelor - ROHO 2016.