Cele mai citite
 


Un pistol şi substanţe anabolizante confiscate la Vama Albiţa
marţi, 1 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albiţa au reţinut, în vederea confiscării, un pistol cu aer comprimat şi 300 de tablete şi 10 fiole de steroizi anabolizanţi, conform unor comunicate transmise marţi Agenţiei Agerpres de către Autoritatea Naţională a Vămilor (ANV).
Pistolul cu aer comprimat, marca DAN WESSON, calibrul 6 mm, precum şi şase cartuşe cu bilă, au fost găsite într-un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetăţean român. Pistolul aparţinea şoferului, dar acesta nu a putut prezenta certificat de deţinător pentru arma neletală, conform legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor.
Vameşii au reţinut arma şi au predat-o Poliţiei de Frontieră Vaslui, care urmează să întocmească dosar penal posesorului.
Tot inspectorii vamali de la Albiţa au descoperit 300 de tablete şi 10 fiole de steroizi anabolizanţi, în bagajul personal al unui cetăţean din Republica Moldova, care călătorea cu un microbuz ce efectua cursa Chişinău - Bucureşti.
Steroizii anabolizanţi găsiţi de vameşi constau în 300 de tablete de Strombofort şi 10 fiole de Deca-Durabolin.
Medicamentele anabolizante reţinute de autoritatea vamală şi predate poliţiei de frontieră figurează în 'Lista interzisă', emisă în baza Legii 104/2008 şi aprobată de Agenţia Naţională Anti-Doping.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Corlăţean efectuează o vizită oficială la Chişinău Bucureşti, 31 mar /Agerpres/- Ministrul Afacerilor Externe, Titus CORLăţean, se va afla luni într-o vizită oficială la Chişinău, informează un comunicat al MAE transmis AGERPRES.
(Corespondenţă) La Chişinău a fost inaugurată prima bancă de ţesuturi umane Chişinău, 28 mar - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Prima Bancă de Ţesuturi Umane a fost inaugurată joi în Republica Moldova şi va funcţiona în Spitalul Clinic Traumatologie şi Ortopedie din Chişinău.
Vaslui: Infractor căutat de autorităţile din Republica Moldova, prins de poliţiştii de frontieră Un tânăr din Republica Moldova care încerca să intre ilegal în România a fost surprins de poliţiştii de frontieră vasluieni, care au fost nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical pentru a-l imobiliza.
(Corespondenţă) În Republica Moldova începe marţi depunerea dosarelor pentru studii în România Chişinău, 22 iul - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: În Republica Moldova va începe marţi procesul de depunere a dosarelor în vederea obţinerii unei burse de studiu în instituţiile de învăţământ din România. Ultima zi de depunere a dosarelor va fi 2 august.
Hunedoara: Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul accidentului de autocar cu 21 de răniţi Poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal pe numele şoferului autocarului din Republica Moldova care s-a răsturnat pe DN 7, în apropiere de Simeria, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în urma accidentului 21 de pasageri fiind răniţi, trei dintre ei aflându-se în stare gravă la spital.
(Corespondenţă) Moldovenii, cei mai beţivi, bolnavi şi săraci, potrivit OMS (presa) Chişinău, 15 mar - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Cei mai mari beţivi din Europa, fumători înrăiţi, săraci lipiţi pământului, suferinzi de cancer şi de tuberculoză - aşa apar cetăţenii Republicii Moldova în raportul pe 2012 al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, scrie Adevărul de...