Cele mai citite
 


Buzău: Consumatorii de etnobotanice, strict monitorizaţi
marţi, 1 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 1 mar /Agerpres/ - Cei peste 100 de consumatori de etnobotanice din judeţul Buzău sunt strict monitorizaţi de organele abilitate ale statului, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, prefectul judeţului Buzău, Paul Beganu.
Potrivit acestuia, Comisia mixtă înfiinţată în cadrul Prefecturii urmăreşte atât închiderea magazinelor de vise, cât şi atragerea altor instituţii în această acţiune.
'Peste 70 de sută dintre consumatori sunt elevi din ciclul liceal. Ţinta pe care ne-am fixat-o este să nu avem niciun deces, precum şi micşorarea numărului de consumatori. Avem în vedere atragerea în comisia mixtă a altor instituţii, cum ar fi Poşta Română şi Vama', a mai spus prefectul Paul Beganu.
Prefectul judeţului Buzău a adăugat că 'odată cu închiderea ultimelor magazine care a avut loc săptămâna aceasta, consumatorii vor apela la alte surse, cum ar fi comerţul online', pe care însă vrea să îl monitorizeze la fel de strict.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Numărul copiilor abandonaţi, în creştere cu 40 de procente faţă de anul precedent Buzău, 10 mar /Agerpres/ - În judeţul Buzău au fost abandonaţi, în 2010, 50 de nou-născuţi - cu peste 40% mai mult decât în anul precedent -, dar numai 15 au fost adoptaţi.
Buzău: Grupare de traficanţi de etnobotanice, destructurată de poliţişti Şase membri ai unei grupări care trafica etnobotanice în judeţul Buzău au fost arestaţi marţi pentru 29 de zile, după ce în urma percheziţiilor au fost ridicate 840 de plicuri cu substanţe, 20.000 de euro şi 20.000 de lei.
Consumatori de etnobotanice din Buzău, internaţi la psihiatrie Şase tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 ani au fost internaţi, în perioada august-decembrie 2014, la Spitalul Judeţean Buzău, iar trei la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din judeţul Buzău, după ce au consumat etnobotanice, susţine DIICOT.
Buzău: Încă 12 cazuri de gripă în judeţ Buzău, 9 mar /Agerpres/ - Încă 12 buzoieni s-au îmbolnăvit de gripă, dintre care patru au fost internaţi în spital, şi peste 2.000 de persoane au făcut pneumonie şi viroză respiratorie, în judeţ, în prima săptămână a lunii martie.
Buzău:Arieratele Spitalului judeţean, prioritare la rectificarea bugetară Judeţul Buzău a obţinut la ultima rectificare bugetară suma de 27,54 milioane de lei, circa o jumătate din valoarea totală a arieratelor, cea mai mare parte a banilor urmând să acopere datorii ale Spitalului judeţean de Urgenţă.
Buzău:Inaugurarea unui nou Centru de Nefrologie şi Dializă Un nou centru de Nefrologie şi Dializă a fost pus vineri în funcţiune la Buzău de reţeaua International Healthcare Systems.