Cele mai citite
 


Brăila: Licitaţie pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe
miercuri, 2 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a anunţat lansarea licitaţiei privind dotarea cu mobilier specific a Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, bugetul alocat fiind de aproximativ 1,5 milioane lei fără TVA.
Pentru această achiziţie publică, CJ Brăila organizează procedura de tip licitaţie deschisă prin SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, fără etapă finală licitaţie electronică.

Potrivit anunţului publicat în SEAP, vor fi achiziţionate un fotoliu dentar, un scaun ORL, 4 mese ginecologice, 39 de canapele pentru consultaţii, 26 de mese de tratament, 26 de mese pentru instrumentar, 26 de dulapuri pentru instrumente medicale şi dulapuri pentru medicamente, 31 de paravane, 100 de scaune, 2 scaune pe rotile pentru băi galvanice şi 36 de dulapuri tip vestiar.

Durata contractului este de 60 zile începând de la data atribuirii contractului, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente expiră în data de 15 martie, urmând ca ofertele să poată fi depuse până în data de 18 martie.

Contractul scos la licitaţie de CJ se înscrie într-un proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 3, Domeniul major de intervenţie 3.1 - Reabilitarea/modernizarea echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Licitaţie de 1,5 milioane lei, pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a anunţat, luni, lansarea licitaţiei privind dotarea cu mobilier specific a Ambulatoriului de Specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect care se ridică la aproximativ 1,5 milioane lei fără TVA.
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
Brăila: Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean, întârziată de repetarea licitaţiilor Inaugurarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, programată pentru data de 15 octombrie, va fi amânată deoarece execuţia lucrărilor a fost întârziată de repetarea mai multor licitaţii legate de aparatură şi mobilier, a declarat, vineri, într-o conferinţă...
Brăila: Consiliul Judeţean a contestat încadrarea Spitalului Judeţean în categoria a III-a Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a trimis la Ministerul Sănătăţii contestaţia privind încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Brăila în categoria a III-a, solicitând autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Blocul Operator de la Spitalul Judeţean va fi dotat cu aparatură în valoare de peste 10 milioane de lei Blocul Operator din Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu aparatură în valoare de peste 10 milioane de lei, potrivit anunţului lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, termenul de depunere a ofertelor fiind 31 iulie 2015.