Cele mai citite
 


Mehedinţi: Măsuri de combatere a consumului substanţelor etnobotanice
marţi, 1 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 1 mar /Agerpres/ - Mai multe echipe mixte constituite prin ordin al prefectului judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, vor controla locurile vulnerabile la producerea şi comercializarea substanţelor etnobotanice.
Potrivit prefectului, în componenţa acestor echipe de acţiune formate pentru combaterea consumului de substanţe cu proprietăţi psihoactive vor intra reprezentanţi ai Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Gărzii Financiare şi ai Direcţiei pentru Sănătate Publică.

'Suntem primul judeţ din ţară unde magazinele de vise au fost închise încă din luna ianuarie 2010. Cu toate acestea, există semnale că anumite persoane au reluat furnizarea produselor etnobotanice. Le vom identifica şi vom lua măsurile ce se impun', a precizat prefectul Ion Mîţu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai arătat că în perioada care urmează echipele mixte înfiinţate vor monitoriza perimetrele unităţilor de învăţământ, barurile, discotecile şi cluburile frecventate de tineri.
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Peste 2.500 de somaţii pentru recuperarea debitelor la asigurările de sănătate Drobeta Turnu Severin, 17 mar /Agerpres/ - Un număr de 2.520 de somaţii au emis inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Mehedinţi pentru recuperarea debitelor înregistrate de persoanele fizice din judeţ la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS), a declarat, pentru...
Mehedinţi: Apă potabilă la cisternă pentru locuitorii din satul Valea Copcii Drobeta Turnu Severin, 17 mar /Agerpres/ - Primăria comunei Şimian a decis joi să îi alimenteze cu apă potabilă pe locuitorii din satul Valea Copcii cu ajutorul unei cisterne cu o capacitate de 7.000 litri.
Mehedinţi: Tinerii conservatori au declanşat o acţiune contra consumului de etnobotanice Tinerii conservatori din Mehedinţi au declanşat marţi în Drobeta Turnu Severin o campanie de informare şi prevenire cu privire la efectul devastator ce-l are asupra sănătăţii tinerilor consumul de etnobotanice.
Mehedinţi: Măsuri preventive de restricţionare a circulaţiei bovinelor în urma unor focare de dermatoză nodulară Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Mehedinţi a impus crescătorilor de animale restricţionarea circulaţiei bovinelor dintr-o zonă în alta ca urmare a apariţiei unor focare de dermatoză nodulară la efective de animale din Bulgaria, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul...
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Un proiect pentru dotarea infrastructurii de sănătate a fost finalizat Un proiect de dotare şi dezvoltare a infrastructurii medicale oftamologice şi de medicina muncii a fost finalizat, joi, la Policlinica ''Sănătatea'' din municipiul Drobeta Turnu Severin.