Cele mai citite
 


Galaţi: Lucrări de reabilitare de aproape două milioane lei, la Spitalul de Boli Infecţioase
miercuri, 2 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 2 mar /Agerpres/ - Spitalul de Boli Infecţioase ''Sf. Parascheva'' din Galaţi va beneficia de proiecte tehnice de reabilitare în valoare totală de aproape două milioane lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, Eugen Chebac.
Potrivit lui Chebac, deşi în planurile Ministerului Sănătăţii spitalul este trecut pentru desfiinţare şi transformare în secţie a Spitalului Judeţean, CJ Galaţi a alocat fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea acestuia.
Astfel, peste 973.000 lei vor fi alocaţi pentru reparaţia capitală a pavilionului de internări, în proiect fiind incluse şi instalaţiile aferente clădirii (termice, electrice, sanitare, de aer condiţionat).
Reparaţii capitale se vor face, printr-un proiect separat în valoare totală de aproape 370.000 lei, şi la instalaţia electrică subterană. Lucrările prevăd atât înlocuirea cablurilor electrice, cât şi refacerea căminelor şi sistemului de ţevi, redimensionarea întregii instalaţii, conform consumului energetic real al unităţii.
Ultimul proiect se referă la reparaţia capitală a sistemului propriu de colectare şi tratare a apei uzate, în valoare totală de aproape 300.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Buget de aproape 190 milioane lei la Consiliul Judeţului Galaţi, 18 mar /Agerpres/- Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 a fost făcut public pe site-ul Consiliului Judeţului (CJ) Galaţi şi va fi supus dezbaterii publice până pe 21 martie.
Galaţi: Investiţii de peste trei milioane de lei în sănătate Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a primit de la Ministerul Sănătăţii peste trei milioane de lei pentru finanţarea diverselor lucrări de reparaţii şi modernizări la spitalele Judeţean, TBC şi de Boli Infecţioase, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Galaţi: Spitalul de Boli Infecţioase are vaccin antirabic doar pentru două luni Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi a primit aproximativ 200 de doze de vaccin antirabic, care îi ajunge pentru cel mult două luni, a declarat directorul medical al unităţii sanitare, Mihaela Ganea.
Galaţi: Spitalul de Boli Infecţioase a rămas fără vaccin antirabic Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi nu mai are de zece zile nicio doză de vaccin antirabic, deşi are fondurile necesare procurării acestuia, a declarat miercuri presei, directorul instituţiei, Mihaela Ganea.
Galaţi: Preşedintele CJ contestă listele Ministerului Sănătăţii privind comasarea şi reprofilarea unor spitale Preşedintele Consiliului Judeţului (CJ) Galaţi, Eugen Chebac, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că listele postate de Ministerul Sănătăţii privind comasarea şi reprofilarea unor spitale din judeţul Galaţi a fost făcută în birourile ministerului fără a se cunoaşte realitatea locală.
DSP Galaţi: Nu s-au găsit germeni patogeni în laptele distribuit elevilor din Pechea Galaţi, 8 mar /Agerpres/- Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi nu au descoperit niciun germen patogen în laptele distribuit elevilor din comuna Pechea, dar se aşteaptă şi rezultatul coproculturii prelevate de la cei 17 copii care au fost internaţi cu toxiinfecţie alimentară, a declarat...