Cele mai citite
 


Covasna: 13 candidaturi pentru programul 'Acces liberal'
miercuri, 2 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sfântu Gheorghe, 2 mar /Agerpres/ - Programul 'Acces liberal', iniţiat la începutul acestui an de filiala PNL Sfântu Gheorghe cu scopul de a recruta candidaţi pentru viitorul Consiliu local municipal, a atras 13 persoane, printre care medici, oameni de afaceri, jurişti, dar şi foarte mulţi tineri.
Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că fiecare candidat a trebuit să depună un CV, o scrisoare de intenţie în care să explice motivele pentru care doreşte să devină consilier local şi un eseu în care să facă referire la iniţiativele pe care le va avea în primele trei luni de mandat.
Potrivit lui Guruianu, ordinea pe liste va fi stabilită şi în baza unui sondaj de opinie din care va rezulta popularitatea şi notorietatea de care se bucură candidaţii în rândul comunităţii locale.
Printre candidaţi se regăsesc consilierul local Mădălin Guruianu, medicul Anca Pădeanu, economistul Ciprian Niţu, omul de afaceri Aurel Bote, notarul Marilena Profiroiu, profesorul universitar Cziprian Lorand şi Emil Pantelimon - un tânăr implicat activ în activitatea culturală şi civică.
Mădălin Guruianu şi-a exprimat convingerea că organizaţia PNL Sfântu Gheorghe se va prezenta la viitoarele alegeri locale din 2012 cu o listă de candidaţi tineri, atât ca vârstă, cât şi ca mentalitate.
'Categorii sociale şi de vârstă diverse, doamne şi domni ancoraţi în problemele comunităţii locale, români şi maghiari deopotrivă, acestea sunt cele 13 propuneri pe care PNL Sfântu Gheorghe le va trece prin filtrul opiniei publice. Suntem convinşi că această deschidere şi transparenţă de sorginte liberală va putea fi un exemplu de bună practică şi pentru alte organizaţii de partid din zonă', a afirmat Mădălin Guruianu.
El a menţionat că 'Acces liberal' este un proiect novator, prin care filiala PNL Sfântu Gheorghe a oferit, practic, tuturor cetăţenilor şansa de a se implica şi de a schimba societatea, dar a avut şi rolul de a-i 'mobiliza' pe politicienii cu stagii mai vechi, care se cred 'fixaţi definitiv în scaune'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Pacienţii şi angajaţii Spitalului din Vâlcele vor protesta în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Sfântu Gheorghe, 29 mar /Agerpres/ - Pacienţii şi angajaţii Centrului de Patologie Neuromusculară din Vâlcele, care protestează de două zile împotriva intenţiei Ministerului Sănătăţii de a-i muta la Întorsura Buzăului, vor picheta miercuri, între orele 12 şi 13 sediul Prefecturii din Sfântu Gheorghe...
Covasna: Farmaciştii susţin că au fost păgubiţi cu 4,4 milioane de lei prin programele naţionale de sănătate Sfântu Gheorghe, 9 mar /Agerpres/ - Farmaciştii din judeţul Covasna sunt nemulţumiţi că nu au primit banii pentru medicamentele eliberate anul trecut pentru programele naţionale de sănătate, respectiv diabet, cancer şi transplanturi, drept urmare pregătesc un nou protest.
Covasna: Trei candidaţi pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe Trei persoane s-au înscris la concursul pentru funcţia de director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe - economistul Beres Andras, juristul Andras Robert şi actualul manager Torok Zsuzsanna care a condus instituţia în ultimii patru ani.
Covasna: Campanie de prevenire a consumului de droguri, la Sfântu Gheorghe Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Covasna a demarat marţi o campanie de conştientizare a tinerilor cu privire la pericolul consumului de droguri, care se va derula pe parcursul următoarelor două luni.
Covasna: 'Gândit pentru bebe', proiect lansat de Clubul mămicilor şi Primaria Sfântu Gheorghe Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a anunţat joi lansarea proiectului 'Gândit pentru bebe', realizat în colaborare cu Clubul mămicilor şi având scop identificarea şi promovarea unităţilor de cazare şi alimentaţie publică 'prietenoase' cu bebeluşii.
Covasna: Zece candidaţi au intrat în competiţie pentru un loc în Parlament pe listele UDMR Zece membri UDMR vor să candideze pe listele Uniunii pentru un loc în viitorul Parlament în unul dintre cele şase colegii uninominale din judeţul Covasna.