Cele mai citite
 


Patru fotbalişti de la FC Botoşani, internaţi din cauza gripei
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru jucători de la echipa de liga a doua FC Botoşani au fost spitalizaţi, miercuri, din cauza gripei, a declarat, pentru AGERPRES, antrenorul echipei, Cristian Popovici.
Florin Acsinte, Alex Vrabie, Ionel Ţabără şi Eduard Sandu au fost internaţi în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', după ce au avut stări de febră şi tuse. Alţi şapte fotbalişti au gripă, însă au fost izolaţi la domiciliu.

'E o situaţie cu care eu, ca antrenor, nu m-am mai întâlnit şi am înţeles că nici la Botoşani nu a mai fost înregistrată vreodată, în sensul că 11 jucători sunt gripaţi în stare destul de avansată. Patru dintre jucători au fost opriţi şi internaţi la spital', a afirmat Popovici.
Şeful Secţiei de boli infecţioase - adulţi, medicul Viorica Zbancă, susţine că starea jucătorilor este stabilă. Potrivit acesteia, în cazul a doi dintre fotbalişti au fost prelevate probe, care au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.

Conducerea echipei susţine că situaţia este extrem de dificilă, în contextul în care sâmbătă este programată prima etapă a returului Ligii a doua, iar FC Botoşani urmează să joace în deplasare, la FC Snagov. Oficialii clubului iau în calcul şi varianta reprogramării partidei, în cazul în care cei 11 jucători nu vor fi recuperaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Măsuri de dezinfecţie la Spitalul Judeţean după decesul unui bărbat suspectat de gripă porcină Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus un set de măsuri necesare dezinfecţiei saloanelor în care a fost internat un pacient asupra căruia plana suspiciunea contactării virusului gripei porcine, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă infirmă o eventuală culpă medicală în cazul bebeluşului mort în Maternitate Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani exclude varianta unei culpe medicale în cazul nou-născutului care a murit, pe 3 septembrie, în timp ce se afla în Maternitate.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea face concedieri, din cauza bugetului mic Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani ia în calcul concedierea unei părţi din personal, în cazul în care nu va obţine, în urma negocierilor cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), o majorare a bugetului.
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă în faţa CJ Botoşani, 18 feb/ Agerpres/- Aproximativ 40 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi, sediul Consiliului Judeţean, în semn de protest faţă de neacordarea unor drepturi salariale, dar şi faţă de condiţiile de muncă.
Botoşani: Nemulţumiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă; salariaţii ameninţă cu proteste Botoşani, 16 feb/ Agerpres/- Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani ameninţă că vor picheta, începând de joi, sediul Consiliului Judeţean (CJ), în semn de protest faţă de neacordarea tichetelor de masă şi a gradului principal pentru asistenţii medicali, a anunţat, marţi, liderul...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă suplimentează numărul saloanelor în care sunt internaţi pacienţi cu viroze Botoşani, 9 mar /Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a decis relocarea a trei saloane ale Secţiei de boli infecţioase pentru a face faţă numărului mare de viroze, a anunţat, luni, directorul de îngrijiri al unităţii, Ioan Asaftei.