Cele mai citite
 


Buzău: Şapte cazuri de gripă şi peste 3.000 de cazuri de viroză şi pneumonie
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 3.000 de cazuri de viroză şi pneumonie au fost diagnosticate în ultima săptămână la Buzău, dublu faţă de perioada precedentă, iar şapte persoane au fost internate în spital cu diagnosticul de gripă.
'Răcirea accentuată a vremii în ultima săptămână a lunii februarie a condus la producerea a şapte cazuri de gripă sezonieră, 2.141 cazuri de viroză, faţă de 1.614 în intervalul anterior de monitorizare, iar un număr de 947 de persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, faţă de numai 661 în intervalul precedent', a declarat, miercuri, pentru Agerpres, inspectorul Mihaela Voineagu, din cadrul DSP Buzău.

Potrivit sursei citate, numărul total al cazurilor de gripă înregistrate în această iarnă în judeţul Buzău se ridică la zece. De la debutul campaniei de vaccinare, 25.329 persoane au fost vaccinate, dintre care aproape 10.000 cu afecţiuni cronice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Încă un caz de gripă şi un deces din cauza unei pneumonii, în ultima săptămână O femeie de 63 de ani din judeţul Maramureş, care venise într-o vizită în Bistriţa, a murit la spital după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Doina Petri.
Buzău: Trei noi cazuri de gripă relativ uşoare; pacienţii sunt trataţi ambulatoriu Trei noi cazuri de gripă au fost diagnosticate în ultima săptămână, în judeţul Buzău, unul dintre pacienţi fiind un copil.
Buzău: Încă 12 cazuri de gripă în judeţ Buzău, 9 mar /Agerpres/ - Încă 12 buzoieni s-au îmbolnăvit de gripă, dintre care patru au fost internaţi în spital, şi peste 2.000 de persoane au făcut pneumonie şi viroză respiratorie, în judeţ, în prima săptămână a lunii martie.
Buzău: Primele cazuri de gripă sezonieră înregistrate în judeţ Primele două cazuri de gripă sezonieră din judeţ au fost înregistrate în municipiul Buzău la sfârşitul săptămânii trecute.
Galaţi: A fost confirmat al treilea caz de gripă din această iarnă Galaţi, 26 ian /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al treilea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o tânără însărcinată în nouă luni, care însă nu a necesitat internarea.
Argeş: Încă două persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 21 Încă două persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ajungând astfel la 21, conform datelor raportate vineri de conducerea unităţii...