Cele mai citite
 


Vaslui: Un bătrân a ajuns la spital în comă şi cu hipotermie
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 88 de ani, din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, a fost transportat, miercuri, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit căzut pe stradă.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bătrânul era în comă şi avea hipotermie. Din cauză că starea sa de sănătate era gravă, pacientul a fost transportat de la Negreşti la Spitalul de Urgenţă din Vaslui.

''Pacientul a fost găsit căzut în stradă de un trecător care a sunat la 112. Diagnosticul pus de medici la internarea în Spitalul din Negreşti a fost de accident vascular cerebral. Când a ajuns echipajul nostru la solicitare, pacientul era în stare de comă, indusă probabil de hipotermia care se instalase. Nu ştim cât timp a stat în stradă, dar cel mai probabil bătrânul a alunecat pe gheaţă şi a căzut'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES directorul medical al SAJ Vaslui, Ana Maria Ungureanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Vaslui: Bebeluş în stare gravă după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială Un bebeluş de 9 luni din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, a fost transportat în stare gravă la spital vineri după-amiază după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială.
Vaslui: Copil în comă alcoolică, găsit cu hipotermie în stradă Un copil în vârstă de 15 ani din municipiul Bârlad a fost transportat în comă alcoolică şi cu hipotermie, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Copii 'Sfântul Nicolae'.
Vaslui: Copil în comă, după ce a înghiţit medicamente folosite în tratamentul epilepsiei Un copil în vârstă de doi ani din localitatea vasluiană Doagele, comuna Dragomireşti, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce a înghiţit mai multe comprimate de carbomazepină, medicament folosit în tratamentul epilepsiei. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean...
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...