Cele mai citite
 


CNP 2011 - Al IV-lea Congres National de Psihiatrie - 19 - 22 octombrie 2011
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog organizeaza in perioada 19 - 22 octombrie 2011, la Centrul International de Conferinte, Palatul Parlamentului, Bucuresti, cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie - CNP 2011.

Organizat la fiecare 3 ani, Congresul National de Psihiatrie este cea mai mare manifestare stiintifica din Romania care implica o larga participare nationala si internationala in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, fiind asteptati sa participe mai bine de 1.000 de specialisti.
 
Sub motto-ul “2 decenii de initiative si realizari in psihiatria din Romania (1990 - 2011)”, CNP 2011 reprezinta o oportunitate unica pentru promovarea celor mai noi cercetari, tratamente si tehnologii in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, precum si o sansa de identificare de potentiali parteneri pentru toate tipurile de institutii care activeaza in acest domeniu.
Congresul este deschis contributiilor stiintifice originale, facilitand schimburi de idei si de experiente clinice cu orientari si durate diferite privind tulburarile afective, anxietate si tulburarea obsesiv-compulsiva, educatia in psihiatrie, sanatate mintala si literatura, psihiatria si sexualitatea, schizofrenia etc.
Reuniunile stiintifice vor fi insotite de o expozitie medicala specializata care reuneste companii din toata tara din domeniul psihiatriei, ce vor expune produse farmaceutice, consumabile, aparatura, echipamente si instrumente de ultima generatie.
Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului, www.congrespsihiatrie.ro
 
Contact:
Management Congres:
Ralcom Exhibitions srl
Telefon: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: registration@congrespsihiatrie.ro
Site web: www.congrespsihiatrie.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
S-a incheiat cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie, 2011 Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog au organizat la Bucuresti, Palatul Parlamentului, cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie - CNP 2011, in perioada 19 - 22 octombrie 2011...
Cluj: Congres naţional de chirurgie cu participare internaţională Societatea Română de Chirurgie, împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu' şi Fundaţia 'Iuliu Haţieganu', organizează a 25-a ediţie a Congresului naţional de chirurgie, în perioada 3-6 mai.
Primul congres ştiinţific al UMF 'Carol Davila' Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti organizează, începând de joi, timp de trei zile, la Palatul Parlamentului, primul său congres ştiinţific cu participare internaţională.
Congres Naţional de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie, organizat de două universităţi din două Arad şi Timişoara Universitatea de Vest Vasile Goldiş, în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara, organizează, în perioada 20 - 30 mai, cel de-al doilea Congres Naţional de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie, cu tema 'Performanţe şi Perspective în Endoscopia Ginecologică'.
Al IX-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă, Transplant Renal şi Acces Vascular cu participare internaţională - Ştiinţă şi inovaţie la cele mai înalte standarde Pentru prima oară în domeniul nefrologiei, un congres medical va îmbina teoria ştiinţifică şi practica atelierelor de lucru. Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul într-un singur eveniment medical de renume: Al IX-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă...