Cele mai citite
 


Veteranul actor Mickey Rooney, victimă a abuzurilor fiului vitreg
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Washington, 3 mar /Agerpres/ - Veteranul actor Mickey Rooney, 90 de ani, s-a adresat miercuri tuturor bătrânilor victime ale abuzurilor îndemnându-i să vorbească cu oricine i-ar putea asculta, transmite Associated Press.
'Dacă eu, Mickey Rooney, am putut fi abuzat, atunci oricui i se poate întâmpla asta', a declarat actorul în vârstă de 90 de ani în faţa Comisiei speciale pentru bătrâni a Senatului american.

Într-o serie de documente înaintate instanţelor de judecată, Rooney îşi acuză fiul vitreg, Christopher Aber, că îl intimidează, îl agresează, îi blochează accesul la poştă şi alte forme de comunicare şi nu îl lasă să îşi folosească banii. De asemenea, conform acuzelor, Christopher Aber l-ar fi înfometat pe Rooney şi i-ar fi restricţionat accesul la medicamente.

'Mi-a luat banii şi i-a cheltuit cum a vrut. Când l-am întrebat ce a făcut cu ei, mi-a răspuns că nu e treaba mea. M-a lăsat efectiv fără nicio putere', s-a confesat fostul actor în faţa comisiei.

Mickey Rooney a devenit celebru în anii '30 şi '40 şi a jucat în multe filme alături de Judy Garland. A continuat să apară în filme până recent, în 2006, când a avut un rol în comedia 'Night at the Museum'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Protest la Centrul de Sănătate de la Urlaţi faţă de reprofilarea acestuia în cămin de bătrâni Ploieşti, 31 mar /Agerpres/- Peste o sută de persoane - medici, pacienţi, locuitori ai oraşului Urlaţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale - au protestat, joi, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de transformare a Centrului de Sănătate din localitate în cămin de bătrâni.
Prahova: Firma amendată pentru că ar fi distribuit în şcoli lapte infestat cu stafilococ auriu va da în judecată autorităţile Ploieşti, 9 apr /Agerpres/- Firma care produce laptele distribuit în şcolile din judeţul Prahova prin programul guvernamental 'Lapte, corn şi măr' şi care a fost amendată pentru punerea în consum de produse infestate cu stafilococ auriu va da în judecată autorităţile locale, în condiţiile în care analizele...
Avocat din Brăila, fost consilier juridic la CAS, deferit justiţiei de DNA Bucureşti, 2 mar /Agerpres / - Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Carmen Cornelia Burghilă, avocat în cadrul Baroului Brăila şi fost consilier juridic la Casa de Asigurări de Sănătate Brăila, pentru trafic de influenţă...
(Corespondenţă) Coplată şi creşterea taxelor în justiţia spaniolă, pentru încasarea a 300 de milioane de euro la buget Madrid, 30 mar - Corespondentul Agerpres, Ruxandra Constantinescu, transmite: Guvernul spaniol a anunţat vineri, la prezentarea proiectului de buget pentru anul acesta, că a decis aplicarea unor măsuri ce privesc coplata în justiţie şi creşterea unora dintre taxele de judecată, cu care speră să strângă...
Cseke Attila: Unităţile sanitare care nu se transformă în cămine de bătrâni nu vor mai avea finanţare Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Unităţile sanitare care nu se înscriu pentru transformarea în cămine de bătrâni până la 1 aprilie nu vor mai avea finanţare, a declarat ministrul sănătăţii, Cseke Attila.
Executiv: 67 de spitale locale vor putea fi transformate în cămine de bătrâni, pe bani guvernamentali Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Un număr de 67 de spitale administrate la nivel local nu vor primi finanţare guvernamentală de la 1 aprilie dacă nu vor fi transformate în cămine de bătrâni, potrivit unei hotărâri a Executivului, aprobate miercuri.