Cele mai citite
 


Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Deşi nu există un pericol imediat pentru viaţa pacientei, maladia este una cu un astfel de potenţial şi cu evoluţie imprevizibilă, afirmă medicii.

Potrivit comunicatului, Teo Trandafir se află sub tratament masiv de terapie intensivă şi are nevoie de o îngrijire interdisciplinară optimă. Având în vederea starea de comă indusă, pacienta nu poate comunica, situaţie care se va menţine în viitorul previzibil, afirmă buletinul medical.

Pentru protejarea intimităţii sale, s-a luat decizia publicării unui singur anunţ săptămânal cu privire la starea de sănătate a pacientei, mai precizează comunicatul clinicii vieneze.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
VIRUSUL ZIKA Caz confirmat medical de implicare a virusului în declanşarea unei infecţii a creierului la adulţi (studiu) Paris, 11 mar /Agerpres / - Virusul Zika, acuzat deja că s-ar afla la originea malformaţiilor cerebrale ale nou-născuţilor, a afecţiunilor măduvei spinării şi a sindromului neurologic Guillain-Barré, poate provoca, de asemenea, o infecţie gravă a creierului la adulţi care poate induce starea de comă...
Românii din Israel şi israelienii sunt alături de răniţii din clubul "Colectiv" Românii din Israel şi israelienii sunt alături de cei doi răniţi în incendiul din clubul "Colectiv", care sunt internaţi în spitalul Tel-HaShomer Sheba din Israel, şi de membrii familiilor, pe care îi susţin în aceste momente dificile.
Starea copilului care şi-a pierdut mâna în explozia unei petarde este stabilă Starea copilului de opt ani din Tecuci, judeţul Galaţi, transportat miercuri în comă indusă la Spitalul de copii ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti după ce şi-a pierdut mâna dreaptă în explozia unei petarde militare, este stabilă, a declarat pentru AGERPRES dr. Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt...
(Corespondenţă) Austria: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Starea de sănătate a pacientei Teo Trandafir s-a 'îmbunătăţit', a anunţat, într-un nou buletin medical, colectivul interdisciplinar medical de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH).