Cele mai citite
 


Harghita: Sume importante de bani alocate spitalelor din judeţ de către Ministerul Sănătăţii
vineri, 4 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele din judeţul Harghita au primit de la Ministerul Sănătăţii suma de aproape 5 milioane de lei, banii urmând să fie folosiţi pentru diverse lucrări de reabilitare şi modernizare.
Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Consiliul Judeţean Harghita, cea mai mare sumă de bani, adică 1,8 milioane de lei, a fost alocată Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Banii vor fi folosiţi pentru renovarea secţiilor de obstetrică-ginecologie, urgenţă, gastroenteorologie şi urologie.

Totodată, Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc a primit aproape 1,5 milioane de lei, bani care se vor folosi pentru reparaţii capitale.

'Încercăm să rezolvăm cât mai multe probleme cu aceşti bani, care sunt mai mult decât bineveniţi. Secţia de obstetrică şi neonatologie de la spitalul nostru va intra într-un proces de reabilitare şi modernizare', a declarat, pentru AGERPRES, managerul Spitalului municipal din Odorheiu Secuiesc, Lukacs Antal.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Harghita au mai precizat că Ministerul a mai alocat 1 milion de lei pentru modernizarea spaţiilor de spitalizare de la Spitalul de Psihiatrie din Tulgheş, 465.000 lei pentru Spitalul din Topliţa şi 194.000 lei pentru renovarea secţiei de boli infecţioase a Spitalului municipal din Gheorgheni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Începe reabilitarea a patru secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Patru secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc vor intra, de săptămâna viitoare, într-un proces de reabilitare, care va dura aproximativ două luni.
Harghita: La Spitalul Judeţean de Urgenţă se amenajează o sală de naştere alternativă Miercurea Ciuc, 4 ian /Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va dispune, în curând, de o sală de naştere alternativă, în prezent fiind efectuate ample lucrări de modernizare şi extindere.
Harghita: Proiect amplu de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Un amplu proiect de modernizare şi reorganizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi demarat în curând de autorităţi.
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.
Harghita: Spitalele din Miercurea Ciuc şi Tulgheş, preluate de Consiliul Judeţean Consiliul Judeţean Harghita a preluat, vineri, managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc şi al Spitalului de Psihiatrie din Tulgheş, evenimentul având loc într-un cadru festiv.
Harghita: Consiliul Judeţean a dat în folosinţă noi locuinţe pentru medici Miercurea Ciuc, 6 mar /Agerpres/- Consiliul Judeţean Harghita a dat în folosinţă, la Miercurea Ciuc, patru noi locuinţe pentru medici, care se alătură altor opt predate în anii trecuţi, demersul având rolul de a atrage specialişti la spitalul Judeţean de Urgenţă.