Cele mai citite
 


Giurgiu: Un tânăr a suferit arsuri, după ce maşina i-a luat foc
joi, 3 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 3 mar /Agerpres/ - Un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Giurgiu a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe cap, gât şi membrele superioare, după ce maşina în care se afla a luat foc din cauza unei defecţiuni la instalaţia electrică aferentă motorului.
''Bărbatul se întorcea de la serviciu când a simţit miros de fum, s-a dat jos din maşină şi, când a ridicat capota maşinii, a suferit arsurile pe cap, gât şi mâini, pentru transportul acestuia la spital fiind nevoie de intervenţia SMURD'', a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, locotenent Gabriela Olexiuc.
Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Giurgiu, în urma cercetărilor fiind stabilită drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Giurgiu: Al treilea modul SMURD înfiinţat în judeţ Al treilea modul SMURD din judeţul Giurgiu a fost inaugurat, marţi, în cadrul Gărzii de Intervenţie a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din localitatea Găujani.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
Giurgiu: Singura ambulanţă privată din judeţ va avea contract cu CJAS din iulie Directorul CJAS Giurgiu, Constantin Marin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că în judeţ există o singură firmă privată pentru servicii de ambulanţă, care va intra în contract cu CJAS Giurgiu din luna iulie, serviciile acesteia neputând fi decontate până acum pentru că nu avea dispecerizare cu 112.