Cele mai citite
 


Sorin Oprescu a vizitat Spitalul Chaoyang din Beijing
vineri, 4 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Beijing, 4 mar /Agerpres/ - Primarul General al Capitalei României Sorin Oprescu, aflat într-o vizită în China, a vizitat miercuri după-amiază Spitalul Chaoyang, unul dintre cele mai renumite unităţi sanitare din Beijing, informează Xinhua.
Primarul Oprescu a vizitat cu interes secţia Pneumologie, clinica VIP, secţiile de terapie intensivă respiratorie şi Chirurgie Toracică şi săli de operaţie. Directorul adjunct al spitalului Hou Shengcai a făcut, în timpul vizitei, o prezentare detaliată a dimensiunii spitalului, a cazurilor anuale de tratament ambulatoriu şi de urgenţă, precum şi a volumului de internări.

Primarul Oprescu, fost director al Spitalului Universitar din Bucureşti, a insistat să includă în programul turneului în China o vizită la spital.

Sorin Oprescu a apreciat foarte mult activitatea Spitalul Chaoyang, spunând că acesta are cam aceeaşi dimensiune cu Spitalul Universitar din Bucureşti unde a lucrat în trecut, dar cu un volum de activitate de trei ori mai mare. Intensitatea muncii şi profesionalismul cadrelor medicale i-au lăsat o impresie profundă. El l-a invitat călduros pe Hou Shengcai să facă o vizită în Bucureşti.

Primarul general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, efectuează, începând de miercuri, timp de trei zile, o vizită oficială în capitala Chinei, Beijing, la invitaţia omologului său, Guo Jinlong, pentru a identifica soluţii alternative pentru finalizarea proiectelor în derulare ale Primăriei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgenţă (surse) Sorin Oprescu ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat luni pentru AGERPRES surse medicale.
Fostul manager al SCJU Arad consideră inoportună mutarea Maternităţii în noua clădire destinată Spitalului TBC Arad, 29 mar /Agerpres/- Fostul manager şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, consideră inoportună mutarea Secţiei de Obstetrică - Ginecologie a SCJU în noua clădire, destinată iniţial Spitalului TBC şi construită în cartierul Grădişte, scoţând în evidenţă...
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Aparatură medicală în valoare de 75.000 de dolari, donată Spitalului 'Grigore Alexandrescu' Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Aparatură medicală în valoare de 75.000 de dolari a fost donată miercuri Departamentului de Terapie Intensivă Nou-născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' de Grupul Rompetrol.
Concert caritabil pentru extinderea Spitalului 'Marie Curie' Mai multe formaţii şi solişti vor susţine un concert caritabil pe 1 iunie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, în scop caritabil, pentru extinderea Spitalului 'Marie Curie'.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.