Cele mai citite
 


Elizabeth Taylor, în continuare internată
vineri, 4 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Los Angeles, 4 mar /Agerpres/ - Un purtător de cuvânt al actriţei Elizabeth Taylor a anunţat că aceasta este în continuare internată la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, informează Associated Press.
Jamie Cadwell, reprezentantul legendarei actriţe cu ochii violeţi, a explicat joi că situaţia lui Liz Taylor este stabilă şi că nu s-au înregistrat modificări ale stării sale de sănătate.

Actriţa în vârstă de 79 de ani a fost internată în urmă cu mai bine de trei săptămâni pentru tratament coronarian.

Elizabeth Taylor a împlinit 79 de ani duminică şi a urmărit din clinică ceremonia Oscarurilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un măr pe zi întăreşte sistemul imunitar Un măr mâncat pe zi ar putea întări sistemul imunitar şi reduce inflamaţiile datorate greutăţii şi diabetului, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Illinois, citaţi de publicaţia franceză Maxisciences. Această proprietate s-ar datora fibrelor solubile prezente în fruct. Se ştia deja că fibrele...
Campania de prevenire a bolilor de piele urmăreşte factorii de risc la locul de muncă Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Campania 'O piele sănătoasă la locul de muncă' se desfăşoară şi în România anul acesta, în centrele din Bucureşti, Craiova, Târgu Mureş, şi Timişoara, şi urmăreşte factorii de risc la locul de muncă, identificarea activităţilor deosebit de periculoase de lucru, elaborarea...
Mureş: Premieră chirurgicală de reconstrucţie ligamentară prin procedeul os-tendon-os Târgu Mureş, 8 mar /Agerpres/ - La Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, au avut loc, marţi, două intervenţii chirurgicale de reconstrucţie ligamentară prin procedeul os-tendon-os, utilizând allogrefe, în premieră pentru această regiune.
Botoşani: Bărbatul suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine s-a întors dintr-un concediu în Republica Moldova Botoşani, 29 mar / Agerpres/- Bărbatul de 54 de ani din Botoşani suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine s-a întors, în urmă o săptămână, dintr-un concediu în Republica Moldova, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Ştefan Bercea.
Bautura miraculoasa pe baza de sfecla, mar si morcovi Ce se intampla atunci cand amesteci morcovi cu mar si sfecla? Ia nastere o bautura miraculoasa. Cu conditia ca toate fructele si legumele sa fie procurate din surse sigure, de preferabil locale.
O echipă de medici specialişti se va deplasa la Viena, pentru a observa situaţia poliţistului Codruţ Oprea Bucureşti, 7 mar /Agerpres/ - Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), chestor de poliţie Ioan Dascălu, a dispus ca marţi, o echipă de medici specialişti ai Direcţiei Medicale a MAI să se deplaseze la Viena, la clinica...