Cele mai citite
 


Giurgiu: 'Trăieşte-ţi viaţa fără etnobotanice' - campanie lansată de organizaţia judeţeană PDL
duminică, 6 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
'Trăieşte-ţi viaţa fără etnobotanice' este mesajul campaniei privind prevenirea consumului de substanţe etnobotanice în rândul tinerilor, lansată vineri, la Giurgiu, de Organizaţia judeţeană a PDL.
'Campania este iniţiată de Organizaţia naţională de femei a PDL şi are ca principal scop conştientizarea tinerilor asupra riscurilor consumului de etnobotanice', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei de femei a PDL Giurgiu, Elena Dinu.
Ea spune că această iniţiativă a apărut după ce la nivel naţional au fost înregistrate 2.760 de cazuri de tineri care au ajuns în stare gravă la spital ca urmare a consumului de etnobotanice şi 1.300 de cazuri ce prezintă risc de îmbolnăviri şi decese.

'În perioada campaniei pe care o demarăm astăzi la Giurgiu şi care se va desfăşura până la jumătatea lunii martie, vrem să ne implicăm în transmiterea de materiale informative privind riscul consumului de etnobotanice în rândul tuturor tinerilor din judeţ', a completat Elena Dinu.

Ea a menţionat că în această campanie se vor implica aproximativ o sută de membri ai organizaţiei de tineret a PDL Giurgiu, care vor distribui materiale informative tinerilor din judeţ.
'Problema este gravă şi trebuie adusă la cunoştinţa tinerilor. Cred că acţiunea va avea cu atât mai mult succes cu cât mesajul va fi transmis de tineri către tineri', a încheiat Elena Dinu.

Preşedintele organizaţiei de femei a PDL Giurgiu spune că, în perioada campaniei, se vor mai organiza şi dezbateri şi întâlniri cu tinerii din judeţ pe această temă.
La conferinţa de presă preşedintele organizaţiei judeţene PDL Giurgiu, Marin Anton, şi cel al organizaţiei de femei, Elena Dinu, au purtat în piept insigne cu mesajul 'Nu etnobotanicelor'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Campanie de informare în şcoli pentru prevenirea consumului de etnobotanice Giurgiu, 28 feb /Agerpres/ - Poliţiştii au desfăşurat în ultima săptămână a lunii februarie o campanie de informare în unităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu, având ca scop prevenirea consumului de substanţe etnobotanice.
Giurgiu: Numărul consumatorilor de droguri şi etnobotanice din judeţ, în scădere Şeful Centrului de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog Giurgiu spune că numărul consumatorilor de etnobotanice şi droguri din judeţ este în scădere şi consideră că acest lucru este rezultatul campaniilor de prevenire a consumului de droguri desfăşurate de instituţia pe care o conduce pe parcursul...
Partidul Conservator a lansat o campanie împotriva etnobotanicelor în parteneriat cu o fundaţie Partidul Conservator (PC) a lansat, miercuri, o campanie împotriva etnobotanicelor, având drept partener Fundaţia Societatea Civilă pentru Democraţie.
TSD demarează o campanie împotriva etnobotanicelor Tineretul Social Democrat (TSD) va demara miercuri o campanie împotriva comercializării şi consumului produselor etnobotanice.
Iaşi: Tânăr în stare gravă după ce a fumat 'vise' la preţ redus Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi, în noaptea de joi spre vineri, după ce timp de şase luni a fumat produse etnobotanice.
Campanie de informare privind testarea şi tratamentul hepatitei B şi C Numărul persoanelor afectate de hepatite B şi C dar şi de ciroze va creşte, a subliniat doctor infecţionist Adriana Moţoc, marţi, în conferinţă de presă.