Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fondurile băneşti alocate laboratoarelor de analize medicale au fost epuizate
duminică, 6 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Niciunul dintre cele 12 laboratoare de investigaţii medicale din judeţul Mehedinţi nu mai dispun de fonduri pentru efectuarea gratuită a analizelor medicale în luna martie.
Preşedinta Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi, Doina Borugă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES că această situaţie este urmarea lipsei unui buget aprobat pentru aceste activităţi în anul 2011.
''Noi am alocat pentru luna martie 82.000 lei, însă am primit informaţii din reţeaua de laboratoare cu care am avut încheiate contracte în 2010 că în primele patru zile ale lunii în curs acestea s-au epuizat'', a precizat Borugă.

Potrivit sursei citate, în judeţul Mehedinţi nu se mai efectuează analize medicale gratuite decât la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, dar numai pentru persoanele internate şi aflate în stare gravă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Bani în plus de la CJAS pentru laboratoarele de analize medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi a alocat, suplimentar, 322.000 de lei celor 12 laboratoare de analize medicale din judeţ.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Peste 300 de romi vor beneficia gratuit de analize medicale Un număr de peste 300 de etnici romi vor beneficia, în perioada care urmează, de investigaţii medicale gratuite, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea.
Tulcea: Analize medicale de prevenţie gratuite Cele şase laboratoare din municipiul Tulcea vor efectua analize medicale de prevenţie gratuite începând din această lună, conform noului contract cadru încheiat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
Mehedinţi: Fondurile pentru analizele medicale subvenţionate, epuizate Drobeta Turnu Severin, 9 nov /Agerpres/ - Cei 71.000 de lei acordaţi pentru luna noiembrie de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi celor şapte laboratoare medicale din municipiul Drobeta Turnu Severin s-au epuizat.
Mehedinţi: Dotări pentru laboratorul de analize medicale al Spitalului CFR din Drobeta Turnu Severin SPITALUL CFR din Drobeta Turnu Severin a achiziţionat în prima decadă a lunii februarie aparatură de ultimă generaţie pentru laboratorul de analize MEDICALE în valoare de aproape 300.000 lei.