Cele mai citite
 


Stresul concertelor londoneze, la originea morţii lui Jackson, consideră Uri Geller
miercuri, 1 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stresul, Stiri
 

Londra, 1 iulie /Agerpres/ - Uri Geller, prieten apropiat al lui Michael Jackson, consideră că stopul cardiac al cântăreţului ar fi putut fi provocat de stresul concertelor pe care trebuia să le susţină vara aceasta la Londra, relatează AFP.

"Sunt distrus, foarte, foarte trist. Mă rog pentru sufletul său", a declarat la BBC animatorul israelian, celebru pentru capacitatea sa de a rupe cozile lingurilor în faţa camerelor numai prin forţa minţii.

"Încă mai încerc să păstrez o slabă speranţă că nu este adevărat. Este prea ireal pentru mine să înţeleg că Michael nu mai este cu noi", a adăugat el.

Starul a fost martor când Uri Geller şi-a reînnoit jurămintele de căsătorie în 2001.

"Michael era în formă bună pentru că se antrena şi repeta pentru spectacolele sale" londoneze, a afirmat animatorul de televiziune. Potrivit lui, stresul provocat de aceste concerte ar fi putut contribui la moartea prematură a prietenului său la vârsta de 50 de ani.

"Cred că stresul, anticiparea şi pasiunea care porneau din inimă, vrând să facă o revenire reuşită, l-au doborât. Probabil că stresul l-a ucis, asta cred", a afirmat Uri Geller, a cărui opinie pare să fie susţinută de un avocat al familiei Jackson.

Brian Oxman a declarat la CNN în legătură cu decesul cântăreţului că "nu este ceva neaşteptat (...) din cauza medicamentelor pe care le lua".

"Oamenii din anturajul său i-au permis să aibă acces la medicamente. Dacă credeţi că au existat abuzuri în afacerea Anna Nicole Smith, nu este nimic în comparaţie cu ce am văzut în viaţa lui Michael Jackson", a adăugat el.

Fostă starletă Playboy, Anna Nicole Smith, a murit în 2007 la vârsta de 39 de ani din cauza unei supradoze de medicamente. Doi medici şi avocatul său sunt inculpaţi în California pentru că i-au oferit în mod necorespunzător acces la medicamente.

"Nu ştiu câte medicamente lua, însă am auzit de la familie că erau multe", a adăugat Oxman.

La rândul său, un fost purtător de cuvânt al lui Jackson, Michael Levine, a afirmat că nu este "surprins" de moartea sa.

"Trebuie să recunosc că nu sunt surprins de această veste tragică. Michael a urmat un drum incredibil de greu şi adesea autodistructiv de câţiva ani. Talentul său era indiscutabil, însă şi disconfortul său faţă de regulile acestei lumi la fel. Un om nu poate suporta un asemenea nivel de stres", a afirmat el într-un e-mail.AGERPRES/(Laurenţiu Mihăilescu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, 'n-au avut copilărie', potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Michael Jackson era aproape orb şi avea probleme urinare (proces) Michael Jackson era aproape orb, avec probleme urinare şi mergea la dermatolog de trei ori pe săptămână, potrivit declaraţiilor date la poliţie de doctorul Conrad Murray. Înregistrarea a fost difuzată marţi la Los Angeles, la procesul medicului, relatează AFP.
Michael Jackson era deja mort la sosirea salvării /martor/ Michael Jackson era mort de cel puţin 20 de minute când a sosit salvarea, a declarat - joi, în faţa justiţiei californiene - un martor în a treia zi a audierilor preliminare după care instanţa urmează să decidă dacă medicul starului muzicii pop trebuie sau nu să fie judecat, potrivit AFP.