Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu naftalină, soţia şi fiica lui au ajuns la spital
luni, 7 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 34 de ani a murit, duminică, iar soţia şi fiica lor de numai nouă ani au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce s-au intoxicat cu naftalină.
Familia se întorsese de la muncă din străinătate.
Soţia victimei pusese naftalină în mai multe camere din casă.
Ameţită de miros, femeia a alertat vecinii, care i-au scos pe rând din casă. Ea şi fetiţa de nouă ani au ajuns la spital, însă pentru bărbatul de 34 de ani nu s-a mai putut face nimic.
Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Trandafir, cercetările efectuate la faţa locului au evidenţiat faptul că membrii familiei respective s-au intoxicat în somn, cel mai probabil de la naftalină, care în reacţie cu căldura a devenit letală.
La necropsie, legiştii au stabilit că bărbatul a murit ca urmare a asfixiei mecanice, sufocându-se cu propria vomă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Zece croitorese, intoxicate cu monoxid de carbon în timpul serviciului Târgovişte, 28 mar /Agerpres/ - Zece croitorese de la o fabrică de textile din Titu, judeţul Dâmboviţa, au fost transportate luni la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timpul serviciului.
Raed Arafat: Deficit de doctori de urgenţă în mai multe judeţe, deşi posturile nu mai sunt blocate Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat marţi, la Târgovişte, pentru AGERPRES, că există un deficit de doctori de urgenţă în mai multe judeţe din ţară, deşi posturile au fost deblocate, iar fonduri de angajare există, însă managerii de spitale ar trebui să facă eforturi mai mari în această...
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Dâmboviţa: Numărul de paturi, redus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Consilierii judeţeni au aprobat, joi, organigrama, ştatul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prevăzând o scădere a numărului de paturi cu 171, de la 1.938 la 1.767.
Dâmboviţa: Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă, în noaptea de duminică spre luni, după o ceartă cu soţia sa pe tema lipsei banilor, el fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.
Dâmboviţa: CJ a acordat 50.000 de lei pentru tratamentul în străinătate al poliţistului lovit de un interlop Târgovişte, 29 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a acordat, vineri, suma de 50.000 de lei pentru tratamentul poliţistului din Târgovişte care se află de aproape două luni în comă, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de un interlop.