Cele mai citite
 


Mureş: Trei persoane arestate preventiv pentru trafic ilicit de droguri de risc şi mare risc
luni, 7 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, pentru trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc, în urma unei acţiuni a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorului DIICOT, în cooperare cu DGIPI.
Potrivit unui comunicat transmis duminică presei, cu o zi în urmă au fost efectuate simultan şase percheziţii domiciliare la sediul a trei societăţi comerciale din Târgu Mureş, Turda şi Cluj-Napoca, care comercializau produse denumite generic etnobotanice, precum şi la domiciliile a trei dintre administratorii societăţii din Târgu Mureş.
'În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate pentru analize de laborator 400 de pliculeţe cu produse etnobotanice, o pungă cu aproximativ 50 de grame cu fragmente vegetale şi diverse alte substanţe sub formă de pulbere, granule, pastile, două laptopuri şi suporţi optici, precum şi 8.425 de lei', precizează comunicatul.
Sursa citată menţionează că la percheziţia efectuată la magazinul unei societăţi comerciale din Târgu Mureş au fost identificate şi ridicate mai multe telefoane mobile, ceasuri şi bijuterii din metal de culoare galben, care au fost lăsate în contravaloarea produselor etnobotanice cumpărate de diverse persoane.
'În urma unui control efectuat anterior de ofiţerii BCCO Târgu Mureş la aceeaşi societate, au fost ridicate şi analizate mai multe produse etnobotanice, pentru cantitatea de 57 grame, stabilindu-se că sunt droguri de risc şi mare risc', precizează comunicatul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Reţinut pentru deţinere de droguri de risc Un bărbat din Turda a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.
Bacău: Suspect de trafic de droguri şi comercializare de etnobotanice reţinut de poliţişti Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Oneşti a fost reţinut de poliţiştii pentru 24 de ore după ce în locuinţa sa aceştia au descoperit, în urma unei percheziţii, cannabis şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, având valoare de piaţă de aproximativ 100.000 lei.
Percheziţii DIICOT la traficanţi de droguri; 52 de consumatori, internaţi de urgenţă în spital Procurorii DICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat 28 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Tulcea în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare...
Percheziţii la distribuitori de droguri şi etnobotanice din trei judeţe Procurorii DIICOT au efectuat, joi, nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în cumpărarea şi vânzarea de droguri şi produse cu efecte psihoactive (etnobotanice).
Echipe medicale din Târgu Mureş şi Cluj-Napoca au însoţit răniţii de la Colectiv în Marea Britanie şi Norvegia Echipele medicale de transport aerian din Târgu Mureş şi Cluj-Napoca, însumând 17 medici şi asistenţi medicali, i-au însoţit pe cei 10 răniţi de la Clubul Colectiv în Marea Britanie şi Norvegia, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele Comisiei de medicină de urgenţă şi dezastre din cadrul Ministerului...
Tulcea: Tineri arestaţi pentru că doreau să vândă 406 pliculeţe cu produse etnobotanice Trei tineri tulceni au fost arestaţi după ce au fost prinşi de poliţişti că vindeau produse etnobotanice, asupra lor fiind găsite 406 pliculeţe cu fragmente vegetale.