Cele mai citite
 


Centrul Medical Medsana şi RBS România au grijă de sănătatea ta!
luni, 7 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
 
 
Indiferent de anotimp sau de vârstă, de cât de încărcat este programul tău zilnic, sănătatea trebuie să ocupe un loc important în preocupările tale. Stresul, agitaţia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului. Responsabilitatea este cu atât mai mare atunci când trebuie să porţi de grijă întregii familii.

 

 

Pentru a-ţi fi cât mai la îndemână să îţi faci controale medicale periodic, de acum ai doi aliaţi de nădejde! Începând din februarie, Medsana, prima clinică privată din România cu laborator de analize propriu acreditat şi banca RBS România au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii.
 
Dacă ai un card RBS, tot ce trebuie să faci este să achiţi costul serviciilor medicale efectuate cu cardul de credit RBS şi vei primi automat o reducere de 10% din contravaloarea acestor servicii medicale conform listei de tarife valabile la data accesării serviciului medical.
 
Reducerea se acordă în toate cele 3 locaţii Medsana: Medsana Cotroceni, Medsana Primăverii şi Medsana Ploieşti.
 
Mai multe informaţii poţi obţine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucureşti şi Ploieşti sau de pe www.medsana.ro, de la sediile RBS România, precum şi de pe www.rbs.ro.
 
Despre Medsana:
Deschizător de drumuri pe piaţa autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploieşti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide.
Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
 
Despre RBS România:
Banca este prezentă pe piaţă din noiembrie 1995. În prezent, deserveşte clienţii persoane juridice şi fizice prin intermediul locaţiilor sale situate în Bucureşti, Arad, Braşov, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu-Mureş şi Timişoara. Clienţii diviziei Royal Preferred Banking sunt deserviţi prin intermediul celor patru lounge-uri din Bucureşti (World Trade Center, Unirea şi Lakeview) şi Constanţa. Pentru mai multe detalii despre RBS Bank (România) S.A. vizitaţi www.rbs.ro.
 
 
Pentru informaţii suplimentare, va rugăm contactaţi:
 
Anamaria Hâncu, PR Executive THE PRACTICE
anamaria@thepractice.ro, 0751 751 372
 
Cristina Mihăilă, PR&Communication Manager, RBS ROMÂNIA
cristina.mihaila@rbs.ro, 0729 035 379
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Program educaţional despre conştientizarea impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor, desfăşurat în 16 oraşe Programul educaţional ''10 pentru mişcare'', adresat medicilor de familie, care are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor din România, a fost lansat în cadrul platformei ''Împreună pentru viaţă''.
Medicover a achiziţionat o clinică în Piteşti Grupul Medicover, unul dintre furnizorii principali de servicii medicale private din România, a anunţat finalizarea achiziţiei clinicii Doctor Luca din Piteşti.